Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 319> |
Korisnik | |
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uh, koliko preljepih noviteta, vidim da se izleti sve učestalije svode na posjete uzgajivačim sukulenata a ne metropolama,
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Tek sada sam vidjela slike mraza, predivne su. Lijepi su ti i noviteti sukulenata, naravno. Ali ima jedna stvar koja mi nije jasna. Jel to na jednoj slici alternanthera? Kako ti je lijepa! Moja je smeđa od mraza i zime makar sam je zaštitila grančicama juniperusa.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
slike su ti zaista divne a i cvjećkice a sukulente i kaktuse si baš skockala
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Prekrasni su, ali ja sam radoznala prvo ovi kamenčići su samo dekoracija ili, i drugo s obzirom da ti imaš puno sukulenta kad kupuješ nove kako znaš koje već imaš ili ih i poduplaš koj put.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno je, sukulenti posebno, neki u cvatu, a neki se spremaju
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Vrlo,vrlo lijepo,i echeverie koje ti počinju cvasti i prinove koje su obogatile tvoju lijepu kolukciju!!!
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Prošetala sam par stranica unazad i oduševila se, što slikama, što biljkama. Draga Camellia, svi komplimenti od mene.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Echeveria colorata Mexican giant |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Graptoveria fanfar |
|
![]() |
|
![]() Crassula pyramidalis |
|
![]() |
|
![]() Haworthia reinwardtii var. chalumnensis |
|
![]() |
|
![]() Anacampseros telephiastrum variegata |
|
![]() |
|
![]() Crassula cornifera |
|
![]() |
|
![]() Crassula green pagoda |
|
![]() |
|
![]() Crassula Namaquensis form |
|
![]() |
|
![]() A ove su od Bazikića... Crassula Dorothy |
|
![]() |
|
![]() Echeveria halbingeri |
|
![]() |
|
![]() Echeveria agavoides "Romeo" |
|
![]() |
|
![]() Senecio |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |