Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama......
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama......

Odgovori Odgovori Stranica  <1 124125126127128 151>
Korisnik
Poruka
petit View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje petit Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2013 u 18:44
Draga Sabi 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Sabi View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 96
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sabi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2013 u 18:27
Lovro i Petit nema na čemu, neka se samo hvali nagodinu Wink 
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2014 u 09:56

Draga Gute Fee, Hvala ti puno, puno ! 

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2014 u 13:21
Nina,smile79
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
huskybucka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje huskybucka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2014 u 14:56
Anabistrica hvala ti puno smile57
Oprosti sta si cekala, poslala sam ti danas sjeme Wink
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2014 u 23:40
Ma nema žurbe, još je tak i tak prerano za sijanje. Tebi želim da ti sve lijepo nikne i uspješno raste.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2014 u 00:29
Draga Monsti , bas mi je drago da je sve u redu , samo sam se jako iznenadila
da je tako brzo stiglo !                 
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2014 u 21:44
Huskybucka, puno ti puno hvala na paketu, jako si me razveselila.
smile79
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 710
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2014 u 23:38
draga branka puno hvala na paketu
JELENA FRANIC
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2014 u 09:20

Bebi Hvala ti puno, puno !   smile78smile84

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2014 u 10:37
blue sky smile79, hvala!!!
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
petit View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje petit Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2014 u 17:25
Enrikova nona,

punoti , puno hvala Hug
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2014 u 11:15
Draga moja vijolice, puno ti hvala na paketu i, prvenstveno, na nesebičnosti smile79 smile112 
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2014 u 14:45
pozdrav drage moje cvjetoljupke,sve koje ste tražile sjemenke će te dobiti  sjemenke,imam oko 10 koverti te čekam da čerka 12.2 krene službeno za Rijeku i ona će ih ubaciti,odlučila sam se na tu varijantu jer kod nas u pošti pregledavaju koverte tj.ne možeš ih zatvorit dok oni ne vide šta je unutra,tako da vas nisam zaboravila sve je spakovano i adresirano,a mislim da neće biti kasno za sijat  tada,pozdrav veliki  iz sniježnog i hladnog Sarajeva
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2014 u 15:11
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

pozdrav drage moje cvjetoljupke,sve koje ste tražile sjemenke će te dobiti  sjemenke,imam oko 10 koverti te čekam da čerka 12.2 krene službeno za Rijeku i ona će ih ubaciti,odlučila sam se na tu varijantu jer kod nas u pošti pregledavaju koverte tj.ne možeš ih zatvorit dok oni ne vide šta je unutra,tako da vas nisam zaboravila sve je spakovano i adresirano,a mislim da neće biti kasno za sijat  tada,pozdrav veliki  iz sniježnog i hladnog Sarajeva

Draga sarajko, ništa ne brini, lijepo što si nas obavijestila, osobno - vrlo sam strpljiva smile79

Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 12:44
Vila2 puno smile79 !!!!!!!!!!!
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
magadan View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 141
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magadan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 14:05
Drage Jagoda i Petit, hvala vam puno smile92smile95smile64smile127
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 20:36
Vila2 puno ti hvala na sjemenkama smile78
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
petit View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje petit Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2014 u 23:14
Magadan

hvalaaaa
smile79
Na vrh
petit View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje petit Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2014 u 22:16
bugica, hvala   smile79 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 124125126127128 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.