zelena avantura by desert rose |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 22> |
Korisnik | |
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala ti kaćunak,
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
DR, meni su se dobro pokazale kutije od mlijeka, onog običnog. U dućanu uzmem drvenu gajbicu od voća pa ih poslažem jednu do druge i tu prepikiram paradajze. Stane ih puno, a lako se prenose. Vidim da svi nosimo presadnice ko mačka mlade. Ali, tak mora biti. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
![]() |
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Tko je vrijedan, taj je vrijedan.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Ana, ideja mi se čini dobra. Kvadrat uzima manje prostora nego krug i stabilniji je. Pošto pijemo mlijeko u boci, već danas sam izrezala jednu. Opisala bih je kao okruglo-kvadratnu!
![]() |
|
![]() |
|
Sanja i Karli , hvala vam na podršci! Volja je jaka, još samo da je malo više slobodnog vremena za čeprkanje... a ako rezultat ne izostane, e onda je to pravi posao!
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
I ja se pridružujem, isto koristim tetrapak od mlijeka, onog trajnog, pa u njih sadim paradajze. Točnije, sijem po 2-3 sjemenkice u svaki i tako prolazim bez pikiranja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
S obzirom da mi nedostaje prostora, morati ću kao i lani. Prvo posijati u vaze, pa onda kada narastu i ojačaju, prepikirati u male posudice, nešto od jogurta i nešto od mlijeka. Do tada će biti toplije pa će moći i na tavan, tamo imam puno mjesta i svjetla ali nije grijano.
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
o kakve prekrasne slike, ja obožavam snijeg a kod nas se topi....
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
kaktusić, draga, s obzirom da su ovo bile friške jutarnje slike, na njima baš i nema puno snijega. Nemam se baš čime hvaliti ali cijeli dan nije prestao padati tako da bez brige navratiš za vikend na
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mali podsjetnik: ptice NE hranimo sa - kruhom (svježim ili suhim)
- slaninom - ljudskom hranom MOŽEMO im ponuditi - sjemenke - loj - voće (svježe ili sušeno)
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
I mi hranimo ptičice već par zima Napravimo grudice od sjemenki i masti, stavimo u vrećice s rupicama, npr. kao od pakiranog limuna ili skrojimo one od krumpira i objesimo na brajdu koja nam se penje sve do balkona i pod krovom je, tako da ne kisnu. Voće, najčešće jabuke, (bude tu i koja smokva) nanižemo štapić za ražnjiće ili kakvu žicu i objesimo. Ptičice stalno dolaze. |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Drage moje bugica, klaudija i miška!
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Evo i mene, došlepesala sam nekako po ovom ledu..nije ni kod mene puno bolje...A ovo što kažeš za Majku Prirodu, Potpisujem svaku tvoju riječ ! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |