Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 251> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iiiiiiii, lopataš ili ne
![]() I ja sam si planirala pljevljenje ove subote jer su mi perunike u totalnom draču ali kišurina i okolnji snjeg mi je poremetio planove a vidim ti si uživala i baš ti zavidim ... Digitalisi ti nisu cvali, eeee moji-tvoji već jesu, lani sam imala prvog i to bijelog!! |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Uživala sam u tvom vrtu, neznam što je ljepše vrt kao cjelina illi kućno cvijeće.Prekrasno.
![]() |
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Free...opet sam malo prošvrljala tvojim vrtom.....i svaki puta ostanem bez riječi od ljepote....
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Slika zimskog jasmina je prekrasna!
![]() Japanske perunike sam i ja dobila od drage nam Jagode, kod mene su cvjetale tek treću godinu.
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Kako svaka biljka iz mog vrta ima svoju priču tako je ima i ova ! Ovaj panjić je bio dio yamadoria konopljike koji mi je poslala Mira ! Da bi stao u tiskovu kutiju trebalo je odpiliti jedan dio !! Samo da vam pokažem kako sam uspijela zakorijeniti konopljiku !!! I to panjić od konopljike !! Majčice....naposala sam domaću zadaću...mogu se ići igrati !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() vruća ženo, drago mi je da ti sve uspijeva, jer znam da si ti tako vrijedna a nisi ni škrta za podijeliti s drugima ![]() ![]() Visibaba mala zvoniti je stala: cin,cin,cin bom,bom,bom: čujte mali zvon ![]() |
|
![]() |
|
A pošto nam sutra prognoziraju prvih 30 cm snijega, sada idem naoštriti lopatu za snijeg !!
Pa ako me nebude sljedećih nekoliko dana, tu sam, pišem domaći zadaću i LOPPPAAATAMM vani !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Crvena mlječika (od Otok) uz podmladak koji je dala, još je uvijek prelijepa i ogromna !! ![]() Ovdje cvijet nisam propustila jer ga nije ni bilo !! Jagodine japanske perunike, iako su se jako proširile....neznam kaj bu ako ni ove godine nebudu cvale ! ![]() Digitalisi, preseljeni iz "vrta sa travama" odlično su narasli !! U ljeto očekujem zavjesu od njihovih cvjetova ! ![]() Zimski jasmin ![]() Nakon subotnjeg kopanja i pljevljenja, odlično mi je sjela kavica, na predivna 16 stupnjeva, 18.siječnja 2014 !! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Stidljivo, pokazale su da su stigle !!! ![]() Mlječika (Korjenkova) mi je prepuna cvijetnih pupoljaka ! Da joj snijeg ne potrga grane kao lani imam dan i pol vremena kako da je zaštitim, da bi me na proljeće dočekala rascvjetana !! |
|
|
|
![]() |
|
Domaća zadaća ![]() ![]() Ljeti sam propustila cvijet tulipanovca !! Čekam ga skoro 20 godina i onda ga propustim !! sada planiram kampiranje ispod njega u 6. i 7. mjesecu ! ![]() Dendrobiumov cvijet nisam propustila, samo sa razočarana, ne u njega nego u sebe, jer on je samo osjetio da sam ga zapostavila ! Pošto nije zlopamtilo kao ni ja...ipak me je odlučio obradovati....znakom pažnje..za ubuduće !! ![]() Pa je u međuvremenu bio jedan obakav period !! ![]() Amorphalus me je totalno oduševio !! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Prosetala uz jutarnju kaficu
i zaista uivala...sve pohvale i za staro i novo interesovanje-bonsai ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Samo da se javim da sam i ja ponovo prošetala da vidim kaj ima novoga. Opet sam uživala.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Bonsai ? Ma ti si stvarno nevjerojatna !
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dakle nova zanimacija je bonsai.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Hajde malo nas razveseli barem nekom zimskom sličicom.
![]() Drži li se ona konopljika? Ima li nade za taj bonsai? |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
kod tebe ne samo da je blizu šuma,već je prava šuma od cvijeća u tvom vrtu,prekrasan je zaista
|
|
![]() |
|
Antonija moja draga, je ona slabašna i tanana a ja sam kriva za to ! Al nisam žalosna nego vesela kaj je uopšte tako tanana....jer sam je ostavila kod jednog zatopljenja vani i zaboravila je imalo je dobila po prstima !! Nek je ona ljetos tanana...sljedeće godine će biti punašna !!! ![]() Curkice, za sada samo zahvaljujem na posjeti a odgovorit ću van na pitanjca..za dan-dva !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Baš vrt za dušu.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |