Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 245246247248249 251> |
Korisnik | |
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prosetala uz jutarnju kaficu
i zaista uivala...sve pohvale i za staro i novo interesovanje-bonsai ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Domaća zadaća ![]() ![]() Ljeti sam propustila cvijet tulipanovca !! Čekam ga skoro 20 godina i onda ga propustim !! sada planiram kampiranje ispod njega u 6. i 7. mjesecu ! ![]() Dendrobiumov cvijet nisam propustila, samo sa razočarana, ne u njega nego u sebe, jer on je samo osjetio da sam ga zapostavila ! Pošto nije zlopamtilo kao ni ja...ipak me je odlučio obradovati....znakom pažnje..za ubuduće !! ![]() Pa je u međuvremenu bio jedan obakav period !! ![]() Amorphalus me je totalno oduševio !! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Stidljivo, pokazale su da su stigle !!! ![]() Mlječika (Korjenkova) mi je prepuna cvijetnih pupoljaka ! Da joj snijeg ne potrga grane kao lani imam dan i pol vremena kako da je zaštitim, da bi me na proljeće dočekala rascvjetana !! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Crvena mlječika (od Otok) uz podmladak koji je dala, još je uvijek prelijepa i ogromna !! ![]() Ovdje cvijet nisam propustila jer ga nije ni bilo !! Jagodine japanske perunike, iako su se jako proširile....neznam kaj bu ako ni ove godine nebudu cvale ! ![]() Digitalisi, preseljeni iz "vrta sa travama" odlično su narasli !! U ljeto očekujem zavjesu od njihovih cvjetova ! ![]() Zimski jasmin ![]() Nakon subotnjeg kopanja i pljevljenja, odlično mi je sjela kavica, na predivna 16 stupnjeva, 18.siječnja 2014 !! |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
A pošto nam sutra prognoziraju prvih 30 cm snijega, sada idem naoštriti lopatu za snijeg !!
Pa ako me nebude sljedećih nekoliko dana, tu sam, pišem domaći zadaću i LOPPPAAATAMM vani !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() vruća ženo, drago mi je da ti sve uspijeva, jer znam da si ti tako vrijedna a nisi ni škrta za podijeliti s drugima ![]() ![]() Visibaba mala zvoniti je stala: cin,cin,cin bom,bom,bom: čujte mali zvon ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Kako svaka biljka iz mog vrta ima svoju priču tako je ima i ova ! Ovaj panjić je bio dio yamadoria konopljike koji mi je poslala Mira ! Da bi stao u tiskovu kutiju trebalo je odpiliti jedan dio !! Samo da vam pokažem kako sam uspijela zakorijeniti konopljiku !!! I to panjić od konopljike !! Majčice....naposala sam domaću zadaću...mogu se ići igrati !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Slika zimskog jasmina je prekrasna!
![]() Japanske perunike sam i ja dobila od drage nam Jagode, kod mene su cvjetale tek treću godinu.
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Free...opet sam malo prošvrljala tvojim vrtom.....i svaki puta ostanem bez riječi od ljepote....
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Uživala sam u tvom vrtu, neznam što je ljepše vrt kao cjelina illi kućno cvijeće.Prekrasno.
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
iiiiiiii, lopataš ili ne
![]() I ja sam si planirala pljevljenje ove subote jer su mi perunike u totalnom draču ali kišurina i okolnji snjeg mi je poremetio planove a vidim ti si uživala i baš ti zavidim ... Digitalisi ti nisu cvali, eeee moji-tvoji već jesu, lani sam imala prvog i to bijelog!! |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga moja Free - uvijek je kod tebe lijepo!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() Ovo je bila prva snježna jutarnja kava !! I sada navečer...mogu reči da sam se nalopatala, draga Korjenko !!! Naravno da mi digitalisi cvatu....a ovo su mladi sijanci tj samozasijanci !!! ![]() Vani bjelilo ......a unutra prekrasan cvijet oranž orhideje !! Baš sam obojala današnju kavu !! A vani ........kao u Rusiji !! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Free, predivno! Krasna orhideja, uostalom kao i sve kod tebe. Ovako bajkovito je sada i kod mene, snijeg pada do besvijesti. Ujutro će biti veselo. Svi ćemo lopatati...
![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Zimska idila bas - divno sve !!!! ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Za domaću zadaću imaš peticu veliku kao kuća, samo ne znam kako ćeš opravdati sve sate koje si izostala.
![]() zimski jasmin je prekrasan, šteta što će ga ovaj snijeg uništiti. ...ali dobro, tvoja cvjetna ogrlica je toliko lijepa da nećemo ni primjetiti da nedstaje jedan biser. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 245246247248249 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |