Moj mali dio zagorskog brega |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 41> |
Korisnik | |
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Super ti je vrt zimi! Sam da nema preveć štete od snijega
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Bas danas su na njemackoj TV rekli da si kupimo zuto cvijece i
stavimo u stanove , jer upravo to zuto cvijece lijeci zimsku depresiju ! ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Prava zimska idila, prekrasne slike Carol.
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Klaudija ![]() blue sky ![]() desert rose, znam kak ti je, jer i ja imam "uske veze" s tvojim krajem kat.rea, mislim da mi je ostala koja sjemenčica od suncokreta ![]() Camellia, samo se nadam da ne bude novih, većih količina admin, hvala, vidjela sam da je natječaj otvoren gute Fee, ovaj je bil jako mokar, na mjestima dubok do koljena, a sada je sve zamrzlo - temperatura se sve više spušta ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Vjerujes mi da bi sad najradije tapkala s tobom po ovom snijegu !
Kako je god tebi tesko ali on je predivan ! ![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Ovo je predobro obavezno se prijavi za Najljepši vrtovi u 2014 imamo novi natječaj za vrt pod snijegom |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Carol draga,baš je romantično kod tebe.Sigurna sam da nakon lopatanja tebi više nije bilo do gledanja.
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Znaš šta, ovaj suncokret čiju sam sliku upravo ponovila mi baš paše u ovu bjelinu, izgleda mi kao ooogromno sunce i baš razveseli, pogotovo nakon "teretane". A prognostičari nam najavljuju još... nadam se samo da nebu ko prošle zime.
|
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Oooo, lijepo je i kod tebe zabijelilo... Cijeli život živim u kraju prepunom snijega pa nisam neka ljubiteljica istog ali volim ga pogledati na fotkama ili kroz prozor dok u kući pucketa kamin...
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
krasna idila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
sanja123, ![]() Camellia, bar je kasnije počelo, ruke su mi do poda. Sreća, pa sam pobjegla sa autom, jer sad ne bi mogla van, moja cesta je puna polomljenog drveća. ![]() aralija, ![]() ![]() panda, hvala. Bambus sam donijela iz Rijeke, jako je invazivan, ali štapovi nam dobro dođu |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |