Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 268269270271272 319>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2014 u 21:44
Carol nemoj mi spominjati prognozu.Već sam mislila da će nas ova zima zaobići.Žao mi je svih ovim biljaka koje su do sad uživale.Nadam se da neće biti veće štete.
Na proljeće ipak nabavljamo nove cvjetnice.Pa kad uvijek puno toga propadne.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2014 u 23:17
Samo da barem , ako vec dodje , bude blaga ta zima koja zafrkava !    
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2014 u 23:20
i ja mislim da nam sada i netreba nekakva zimaWink da može tvoje cvijeće uživatiSmile
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2014 u 01:02
Bome ima već lijepih cvjetova kod tebe ali glavno da drveće nije procvalo pa ga neće uništiti najavljena hladnoća. Valjda će i priroda malo posustati u proljetnom buđenju pa će se spasiti od hladnoće.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2014 u 08:45
Krasne proljetne slikice iz tvog vrtasmile69
Nadam se da neće puno stradati od najavljenog snijega!
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2014 u 09:54
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

Prekrasna slika mlječike, kao i ostalih biljaka u tvom vrtu.Mlječike su mi posebno drage zbog svojih pognutih glavica punih pupovasmile57

Euphorbia samo što ne cvjeta
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2014 u 10:01
...kišno je i oblačno vrijeme ali je lijep dan u tvojoj cvjetnoj oazi na brijegu, draga moja...i nemojte se svi bojati snijega i nižih temperatura, to je ono što je svima potrebno da bi u prirodi sve bilo normalno i da bi imali uobičajeno proljeće i ljetoSmile...i da ne zaboravim, mmm...sarkokoka ti je fantastičnaClap, baš je prava kokaLOL...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2014 u 10:18
krasno je "proljeće usred zime" na tvom brijegu, meni se najviše svidio ukrasni kelj, kao baletna haljinica
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2014 u 18:25
Proljeće se spustilo na breg a meni je žao sukulenata jer su većinom na zimovanju, što ih ova toplina nije dočekala u vanjskom okruženju jer bi još više ojačali ali po količini koliko ih imaš tvoje dvije ruke nisu dostatne ni za jednu desetinu lončića kad bi ih željela iznositi van, zato draga pod hitno plastenik
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2014 u 19:17
Ukrasni kelj mi je zapeo za oko, presladak kao nacrtan. Tongue
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2014 u 11:46
gute Fee kod mene je još oko 25-30 cm snijega.Ako se mene pita,previše.

blue sky hvala na šetnji i drago mi je što smo se upoznale i uživo.

anabistrica nadam se da se kod tebe snijeg bar malo otopio i ja se tješim da poslije južine koju najavljuju idući tjedan,snijega više neće biti.

miska jedva čekam proljeće kao i svi cvjetoljupci,sjemenke već nestrpljivo čekaju.

SlavujVk moram priznati da i ja volim mlječike,prekrasne su.

Retriver Sara snijeg je lijep ovako na slici,ali vjeruj mi, dosta mi otežava svakodnevni život.Da ne spominjem štetu koje moje drveće pretrpi svake godine.

aralija kad vidim tvoje sukulente,moji sad po zimi prema njima,izgledaju jadno.Faza mirovanja je ovdje preduga.

Karli hvala ti na šetnji i navrati opet.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2014 u 12:01

Malo noviteta

Kalanchoe Bryophyllum leativirens
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2014 u 12:06

Cremnosedum "Little gem"
Na vrh
ane6 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 329
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ane6 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2014 u 12:06
Prošetala sam tvojim vrtom prelipo cviće imaš ,sukulenti su posebno lipi svida mi se i šarena kadulja baš je neobična Clap
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2014 u 12:07

Huernia primulina
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2014 u 12:08

I još malo mojih zimskih uradaka
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2014 u 12:10
Originalno poslano od člana ane6 ane6 napisao:

Prošetala sam tvojim vrtom prelipo cviće imaš ,sukulenti su posebno lipi svida mi se i šarena kadulja baš je neobična Clap

Hvala ti ane6 što si prošetala mojim vrtom.I meni su sve kadulje lijepe,posebno šarene.
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 710
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2014 u 12:11
sve je ljepo al posebno me odusevljavaju ovi tvoji radovi nemam rijeci
JELENA FRANIC
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2014 u 14:54
zanimljivo je kod tebe, posebno je lijep ukrasni kelj, taj je otporan na zimuThumbs Up a kakav  je ono grmić šta svate sitnim bijelim cvjetićimaTongue
jako lijepe teglice za cvijećeClap
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2014 u 14:55
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

Slikano je po kiši
Tongue
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 268269270271272 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.