Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 268269270271272 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Carol nemoj mi spominjati prognozu.Već sam mislila da će nas ova zima zaobići.Žao mi je svih ovim biljaka koje su do sad uživale.Nadam se da neće biti veće štete.
Na proljeće ipak nabavljamo nove cvjetnice.Pa kad uvijek puno toga propadne. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Samo da barem , ako vec dodje , bude blaga ta zima koja zafrkava !
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
i ja mislim da nam sada i netreba nekakva zima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Bome ima već lijepih cvjetova kod tebe ali glavno da drveće nije procvalo pa ga neće uništiti najavljena hladnoća. Valjda će i priroda malo posustati u proljetnom buđenju pa će se spasiti od hladnoće.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Krasne proljetne slikice iz tvog vrta
![]() Nadam se da neće puno stradati od najavljenog snijega!
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...kišno je i oblačno vrijeme ali je lijep dan u tvojoj cvjetnoj oazi na brijegu, draga moja...i nemojte se svi bojati snijega i nižih temperatura, to je ono što je svima potrebno da bi u prirodi sve bilo normalno i da bi imali uobičajeno proljeće i ljeto
![]() ![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
krasno je "proljeće usred zime" na tvom brijegu, meni se najviše svidio ukrasni kelj, kao baletna haljinica
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Proljeće se spustilo na breg a meni je žao sukulenata jer su većinom na zimovanju, što ih ova toplina nije dočekala u vanjskom okruženju jer bi još više ojačali ali po količini koliko ih imaš tvoje dvije ruke nisu dostatne ni za jednu desetinu lončića kad bi ih željela iznositi van, zato draga pod hitno plastenik
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Ukrasni kelj mi je zapeo za oko, presladak kao nacrtan.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
gute Fee kod mene je još oko 25-30 cm snijega.Ako se mene pita,previše.
![]() blue sky hvala na šetnji i drago mi je što smo se upoznale i uživo. ![]() anabistrica nadam se da se kod tebe snijeg bar malo otopio i ja se tješim da poslije južine koju najavljuju idući tjedan,snijega više neće biti. ![]() miska jedva čekam proljeće kao i svi cvjetoljupci,sjemenke već nestrpljivo čekaju. ![]() SlavujVk moram priznati da i ja volim mlječike,prekrasne su. ![]() Retriver Sara snijeg je lijep ovako na slici,ali vjeruj mi, dosta mi otežava svakodnevni život.Da ne spominjem štetu koje moje drveće pretrpi svake godine. ![]() aralija kad vidim tvoje sukulente,moji sad po zimi prema njima,izgledaju jadno.Faza mirovanja je ovdje preduga. ![]() Karli hvala ti na šetnji i navrati opet. ![]() |
|
![]() |
|
![]() Malo noviteta Kalanchoe Bryophyllum leativirens |
|
![]() |
|
![]() Cremnosedum "Little gem" |
|
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Prošetala sam tvojim vrtom prelipo cviće imaš ,sukulenti su posebno lipi svida mi se i šarena kadulja baš je neobična
![]() |
|
![]() |
|
![]() Huernia primulina |
|
![]() |
|
![]() I još malo mojih zimskih uradaka |
|
![]() |
|
Hvala ti ane6 što si prošetala mojim vrtom.I meni su sve kadulje lijepe,posebno šarene. ![]() |
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
sve je ljepo al posebno me odusevljavaju ovi tvoji radovi nemam rijeci
![]() ![]() ![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
zanimljivo je kod tebe, posebno je lijep ukrasni kelj, taj je otporan na zimu
![]() ![]() jako lijepe teglice za cvijeće ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 268269270271272 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |