Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 319> |
Korisnik | |
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Kad sam kupila ovaj sukulent(mislim prije 2 mjeseca),nisam znala ništa o njoj.Uzela sam je s police samo zato što nije bilo ništa drugo.Sad sam promjenila mišljenje. Huernia pendula |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Hvala mali kaktus,trudim se.Navrati opet,možda ti se opet nešto svidi. ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kod tebe uvijek nešto zanimljivo
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Tako je anabistrica.Samo će mi faliti teglica,cijeli mjesec je još pred nama. ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti draga,tako skraćujem ove hladne i snježne dane. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Baš sam se nasmijala jer me to svi pitaju.Svuda,Bauhaus,Baumax,MBM,Njemačka(idem jednom godišnje i obavezno obiđem sve okolne vrtlarije), Austrija,Čordaš,Bazikić,Baljkas,Bešlić,razmjena sa cvjetnim prijateljicama i prijateljima....eto.Često puta tek kad dođem doma i pokušavam ID neki sukulent,vidim da sam našla nešto što nije često u ponudi. Što se tiče stabalca,to je Prunus okame,hybrid između P.campanulata i P.incisa.Rano cvjeta,već početkom ožujka,cvjetovi su sitni,ima crvenkasto deblo,pravilnu i lijepu krošnju,cvjetovi su lagano mirisni.Nisam primjetila da je ikad bila napadnuta nekom bolesti. ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Kak su ti zgodne teglice!!! Vidiš da i zima i snijeg dobro dođu. Da njih nema, nebi ti stigla takve stvari raditi.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Uraci su ti če če. ![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Gdje uspijevate nabaviti toliko sukulenata?...Koja je ono vrsta ukrasne trešnje,malo mi je čudno jer kod mene je sigurno toplije i sve moje trešnje imaju potpuno zatvorene pupove.
|
|
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
![]() |
|
![]() Lepismium cruciforme var.myosurus syn. Rhipsalis cruciformis |
|
![]() |
|
JEKA FRA hvala ti na komplimentima.Ja ti volim nešto doraditi,smišljati.Kad si uredim mjesto za hobi,radit ću puno više.
![]() Mari to ti je Sarcococca.Zimzeleni grm,vidiš kad cvjeta(inače u proljeće kod mene) i jako lijepo mirišu cvjetovi.Lako se razmnožava sjemenom . ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
zanimljivo je kod tebe, posebno je lijep ukrasni kelj, taj je otporan na zimu
![]() ![]() jako lijepe teglice za cvijeće ![]() |
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
sve je ljepo al posebno me odusevljavaju ovi tvoji radovi nemam rijeci
![]() ![]() ![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
Hvala ti ane6 što si prošetala mojim vrtom.I meni su sve kadulje lijepe,posebno šarene. ![]() |
|
![]() |
|
![]() I još malo mojih zimskih uradaka |
|
![]() |
|
![]() Huernia primulina |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |