Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Evo Sara,kamenjar uređen,bez travke i sve orezano |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...navratih vidjeti fotkice kamenjara
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Drage moje posjetiteljice, hvala na šetnji i svemu što ste napisale o mojim biljčicama.Nadam se da ćete i dalje zajedno sa mnom uživati u mojim cvjetićima.Za mene je danas i službeno počelo proljeće,uredila sam kamenjar.Valjda više neće biti nekih velikih iznenađenja u temperaturama.Tako misle i u vrtnim centrima,svi su puni sadnica,a valjda oni znaju.
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Camellia lijepo si sve skockala, sada su još ljepsi nego u malom rasadniku.
Kada sa tobom odemo u takav šoping, kako sve poznaš i lijepo nam objasniš i mi ne odemo praznih ruku
![]() Još jednom hvala na divnim poklonima ( moram staviti i ja te slikice)
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Na ovu stranicu više ne smijem zalaziti, ne mogu sebi dozvoliti da me strefi neki infark jer ovo je za moje srce previše. Draga moja vidim da ćemo uskoro dolaziti u rasadnik "Camellia" nešto kupit, nešto užicat (kao i ti pelcerić) pa sa punim "kištrama" (kako su neki napisali) vraćati se svojim kućama. Hvalit neću jer bi zatrpala ovaj forum
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
wow!!! prelijepe i jako povoljne prinove, a o poklonima rječanki da ne govorim
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
sukulenti ka u priči jedan lipši od drugog, prelipiii su
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Ja sam si mislila da si naša Camellia jedva bude pronašla koji sukulent, a kad tam cijela kištrica novih. Krasni su. ![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasni su
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...kao i uvijek sa svojih se putovanja vratiš prepunih ruku, sukulenti su zaista u odličnom stanju, izgledaju čvrsto i zdravo...Aloe je prelijepa, oduševio me ovaj Cotyledon a i Gasteria je očarajavajuća...svaka čast na odličnom izboru
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Draga Camellia, tu sam u toku, tiho prođem i sve, baš sve pogledam, ali nikako da se dogovorim s vremenom za nešto više...
Prelijepi su ti noviteti, prava si zaljubljenica ![]() Šaljem ti veliki pozdrav, i mom dragom bregu...
|
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Morala bum prestati dolaziti tu. Svaki put kad shvatim da imam i previše sukulenata i da nemam kam s njima, vidim tvoje novitete i crv opet proradi ![]() Prekrasni su ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
što li će tek biti novoga kada se bude moglo po vrteku raditi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
I ja sam znatiželjna ko Gute brzo došla pogledati kaj si novoga donesla. Ovaj puta glasam za Pachyphytum compactum f. cristata i Euphorbiu lactea cristata (ne, nisam zapamtila nazive, to je copy/paste). Ova druga me asocira na Auroru borealis.
A i pokloni su ti lijepi. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Ugodno sam prošetala tvojim prekrasnim vrtom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Priznam , bila sam fest znatizeljna , htjela sam vidjeti
kaj si si svega nakupovala ! Suuuuuper ! ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Tako nas i navuku,niske cijene,prekrasno izgledaju,još ljepši im je cvijet,pa ti nemoj postati ovisnik. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |