Kad se male ruke slože... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 22> |
Korisnik | ||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jesi ti slozila listu biljaka koje dolaze u obzir ? Da li ima nesto kaj nemozes naci a ja mozda mogu pogledati tu ?!? Sutra te ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
|
Najavljuju ljepše i toplije vrijeme, držim fige da bude
![]() |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
...drago mi je da kontaktiraš sa Stipom...kolko mi se čini on očekujem dolazak riječke ekipe, hehe ![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
|
...odlična ideja, draga moja za ove ukrasne grmove ![]() ![]() |
||
zagreb |
||
![]() |
||
|
...hvala ti draga Lantana...veseli me što će i sa Brača stići pokoja biljka za etno vrt...neka tvoj prilog bude po tvojoj želji, ne bih voljela odlučivati što da šalješ, najbolje znaš kakav je izbor tvojih cvjetnih viškova ![]() |
||
zagreb |
||
![]() |
||
|
...pozdrav draga, lijepo je vidjeti te ovdje...nismo još odlučili raditi popis, ne bih htjela sama u tome sudjelovati ![]() ![]() |
||
zagreb |
||
![]() |
||
|
...ne pretjeruj koka, samo sam prezentirala ideju...zapisujem te za kopanje ![]() ![]() |
||
zagreb |
||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
E da te nema Saro trebalo bi te izmisliti... cvijeća nemam ali imam dobre volje... nadam se da ću barem radom moći nešto pridonijeti!
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Saro...ja se čujem sa Stipom preko face i na prvoj ću 051 kavi obavijestiti curke da i mi skupimo biljke za etno kuću.
Voljela bi doć i na otvorenje, ma nešto ćemo skombinirat ![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
sjetila sam se u takav vrt mogu ići jorgovani ,šaljem bjeli i ljubičasti , ako želite spireju bjelu ...to mi je sada palo na pamet
![]() |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
vrlo rado, ako bude pogodno vrijeme.. |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Evo i ja se javljam za prilog, samo javi što bi od dalmatinskog bilja bilo dobro za etno vrt.
|
||
život je more
|
||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
Sara ako ste napravile onaj plan izgleda vrta- hajde napravite popis biljaka koje bi htjele saditi pa da vidimo ko može šta poslati,
![]() |
||
![]() |
||
|
...kada već spominješ materijal za sadnju, draga Carol, evo mi naš dragi trava iz Zadra kaže da će nam poslati turskih karanfila ![]() ![]() |
||
zagreb |
||
![]() |
||
etno ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2014 Lokacija: n.čiče Status: Offline Bodovi: 9 |
|
brzo ode snijeg pa će se moći sa radovima početi |
||
![]() |
||
|
...draga moja, izgleda da će tek početi kad se ti vratiš ![]() |
||
zagreb |
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Strasno si zelim sudjelovati u ovoj akciji !
Mozda se uspijemo prije vratiti nego sve bude gotovo ! |
||
![]() |
||
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
Jedva čekam akciju. Već sad vidim, i mislim da bi pasalo, ispred onog trijema neka starinska ruža. No, planove prepuštam drugima, a materijala za sadnju bude sigurno preko dosta. |
||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
||
![]() |
||
|
...Mari...postoji mogućnost da navratiš ![]() |
||
zagreb |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |