Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 273274275276277 319>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2014 u 20:25

Svi sedumi su već krenuli
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2014 u 20:26

A prije tjedan dana je još bilo snijega
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2014 u 20:27
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2014 u 20:29

Iza desno je Camellia,tri godine joj ne smeta hladnoća,ali nikako da procvjeta,vjerojatno joj je prevruće
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2014 u 20:32

I za kraj,Cremnosedum procvjetao
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2014 u 20:39
Retriver Sara samo da bude nekoliko dana bez kiše,kod mene mogu početi radovi u vrtu,a to jedva čekam.

kamenjar drago mi je opet te vidjeti,baš si mi nedostajala(i Tim također)

ajama hvala ti ,znaš da ja posebno volim sukulente.Jedva čekam da ih iznesem van,predugo je ovo zimsko razdoblje.

natalija volim crocuse,ali mi nije jasno gdje su nestali bijeli(ima samo jedan,a posađena cijela vrećica) i još neke vrste.Armandi jako lijepo miriše.Ovo mi je drugi jer su onaj stari odmah poslije cvatnje pregrizle voluharice.I sad ima kanala svuda uz sva djelovanja protiv njih.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2014 u 21:13
Tebi su nestali bijeli crocusi, a meni su se prvo bijeli pojavili, sad lagano idu i ostali. Kod tebe niti snijeg nije okopnio, a proljeće iz zemlje potjeralo i cvjetne glavice pokazalo
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2014 u 21:32
Lijepo je pogledati proljetne fotke, a kako tek pčelice uživaju! smile202
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2014 u 00:26
Lijepo je vidjeti kako snijeg kopni, a cvjetići proviruju. Još kad sunce zasja, niš nam više ne treba.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2014 u 06:55
Draga moja dobro jutro ti želim , otišla sam samo jedno 10 ak stranica u nazad... nemam cajta jer moram dizati vojsku za školu, ali i ono što sam vidjela je više nego lijepo. Teglice su ti preslatke zaista, sukulenti ko vojskica popisani i označeni.... sad ću ja od tebe učiti Smile.
 Ostavljam ti tisuće pusa i vraćam se....
belica,zagreb
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2014 u 09:03
Prekrasno sve, priroda se budi I probija neovisno o snijegu - divno.
ova mi se slicica bas svida
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2014 u 15:32
e sad... već jedno sat vremena šećem i šećem.... po datumu sam otprilike znala od kuda krenuti.... bože draga moja.... neznam ja jesi li ti uopće spremna za sva moja pitanja, komentare... tu ti je padala i pokoja suza... nebrini samo sam ti zalila sve :) Ma šta... neću te lagati... jer da me sada vidiš... i dalje plačem , ovo je zaista jako emocionalno za mene.

Krenula sam draga negdje od 230 - te... Nisam niznala da radiš stazu za staklenik za sukulente ? Pa to je odlična ideja, zaista, a bogme ti i treba Wink. Novi rubnjaci uz grede ako se to uopšće tako i može nazvati su fenomenalni, jako mi se sviđaju.

Ma sukulente neznam ni kako bi ih uopće i iskomentirala, sjetila sam te se kad si ih počela skupljati, .... sjećaš li se kako sam ti rekla da ćeš se nepovratno zaraziti ?  Skupila si kolekciju hvale vrijednu doista, a izdvojit ću ti ... ma neznam ni sama možda Trihodiademum bulbosum, Buddah ¨s temple--- divna je, echeverie su ti postale kraljevski velike i divne i zdrave, nadmašila si ti moje stare već odavno i tako se radujem kada te vidim kako uživaš u svemu. Police su krcate, kamenjar si vidim opet prekopavala i uređivala, teglice sam tek sad pošteno ustvari razgledala, odlične su draga !

A plakala... ma znaš ti gdje sam... na strani 228... i zaboravila sam ih, kao što sam ti rekla neki dan.... srce mi se steglo iste sekunde kad sam ih vidjela i knedla stala u grlu a suze samo krenule niz lice...   znam da si ih čuvala i da ih voliš, ali nadam se da ću kad dođem ipak otkinuti koji pelcerić.... znaš ono da se vrate mami kući Cry.

Aeonium sunburst cristata... divan je, ali i on me podsjetio na mojeg , crassulu exilis cooperi sam ja pobogu čitavo vrijeme imala, imala sam ju valjda 10 godina.... znaš li da je to bio jedan od 2 mojih prvih kupljenih sukulenata ? LOL kada nisam ni znala što je to...

Senecio cephalophorus je uzeo moj dah, doslovno, znaš da sam ti baš za njega pričala da mi je čaroban u cvatu...

Jednostavno da i ne pišem više... uživala sam šetajući, smijući se , plakajući , diveći se, ma sve sam emocije tu prošla ( osim ljutnje i sličnih gadosti ) kod tebe i sada kad sam to odradila... nećeš me se opet više tako lako riješiti smile96, biti će ti kao u dobre stare dane.... ja , kava i cik zore u tvom vrtu .

Pusa draga moja

belica,zagreb
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2014 u 19:08
...došla sam odmah za belicom daje malo utješim i da ti previše ne zalije sukulente, heheHeart
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2014 u 20:26
moon

desert rose

anabistrica

klaudija

Retriver Sara

Svim mojim cvjetnim prijateljicama puno pozdrava sa moje oaze.

A tebi belica nakon dugog vremena moram napisati i malo dulji tekst.Kao što vidiš,obećanje sam održala i mislim da sam ti gotovo sve sukulente i kaktuse sačuvala(ako nisam,imam odmah zamjenske).Znala sam da ćeš ih opet htjeti i ni u jednom ih trenutku nisam smatrala svojima.Opet ćeš obnoviti svoj cvjetni fond uz pomoć svih nas.Već su dvije kutije spremne za transport.I drago mi je sa si opet s nama.
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2014 u 06:30
Draga moja, ja nikada ni u jednom trenutku nisam sumnjala u tebe, nisi ni svjesna koliko te cijenim i volim i smatram se izuzetno sretnom što te imam za prijateljicu. Jer kad bi svijet imao više ljudi s takvim srcem i dušom poput tebe, bio bi puno bogatiji i lijepši Heart.

Kao što sam ti i rekla, čim se probudiš i oči otvoriš čekam te u mislima i kavica je tu smile142 .....

belica,zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2014 u 07:45
jučer sam ti napravila ovo i čeka te do prve naše kave, da te podsjeća na mene i da ga staviš na policu među svoje sukulente

A friend is not like rain,
that comes and goes away...
A friend is like air,
at times still and silent,
but always with you in spirit,
Even when you¨re not aware.

belica,zagreb
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2014 u 10:45
camelia divan vrt svaka cast , vec se uveliko budi sve , a neznam sta mi je ljepse šafrani, erike ona mlječika me ostavila bez daha , sve pohvale , zelim da ti ove godine vrt bude jos vise bujniji i cvjetniji smile64
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2014 u 08:35
smile142 draga, kavica je tu, šaljem ti puse i mislim na tebe Heart
belica,zagreb
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2014 u 08:52
panda drago mi je da si i ti došetao u moj vrt.Nadam se da ćeš i ti uživati u proljetnim cvjetovima jednako kao i ja.

belica lijepo je opet vidjeti tvoje jutarnje poruke,vesele i cvjetne.Hvala na oslikanom kamenčiću,divan je.Bit će čuvar mog kamenjara.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2014 u 19:48
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

A prije tjedan dana je još bilo snijega
sukulenti su ti, kao i uvijek, krasni i posebni, ali ja ipak čekam da procvjetaju tvoje cvjetne gredice i kamenjari.
Ova slika mi je predivna.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 273274275276277 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,766 sekundi.