Moj mali dio zagorskog brega |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 41> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znaš šta, ovaj suncokret čiju sam sliku upravo ponovila mi baš paše u ovu bjelinu, izgleda mi kao ooogromno sunce i baš razveseli, pogotovo nakon "teretane". A prognostičari nam najavljuju još... nadam se samo da nebu ko prošle zime.
|
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Carol draga,baš je romantično kod tebe.Sigurna sam da nakon lopatanja tebi više nije bilo do gledanja.
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Ovo je predobro obavezno se prijavi za Najljepši vrtovi u 2014 imamo novi natječaj za vrt pod snijegom |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Vjerujes mi da bi sad najradije tapkala s tobom po ovom snijegu !
Kako je god tebi tesko ali on je predivan ! ![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Klaudija ![]() blue sky ![]() desert rose, znam kak ti je, jer i ja imam "uske veze" s tvojim krajem kat.rea, mislim da mi je ostala koja sjemenčica od suncokreta ![]() Camellia, samo se nadam da ne bude novih, većih količina admin, hvala, vidjela sam da je natječaj otvoren gute Fee, ovaj je bil jako mokar, na mjestima dubok do koljena, a sada je sve zamrzlo - temperatura se sve više spušta ![]() ![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Prava zimska idila, prekrasne slike Carol.
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Bas danas su na njemackoj TV rekli da si kupimo zuto cvijece i
stavimo u stanove , jer upravo to zuto cvijece lijeci zimsku depresiju ! ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Super ti je vrt zimi! Sam da nema preveć štete od snijega
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
miska, hvala ti. Ogradica je napravljena da se "noćni šetači" znaju ravnati gdje se smije, a gdje ne, hodati (gazi po cvijeću) gute Fee, žuto cvijeće asocira na sunce. Nemam niš u kući, ali zato bude žutila pun vrt. Narcise su provirile, samo da se i sunce pojavi. Medo, rajše ga imam kad je zeleni. Štete nema, jedino mi je polomilo ljetne jorgovane, ali oni i tak idu brzo na proljetno friziranje |
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Zimska idila pomalo nestaje na bregu, i proviruju cvjetići , koliko god se ja trudila reći da mi je žao zbog pretrpljenih šteta, toliko i volim vidjeti ove sniježne sličice koje me uvijek oduševljavaju a onda mislim" imaju privilegiju" ovi na bregima, ljepotu krajolika (zanemarimo lopatanje i fitnes) a i admin ih časti s najljepšim vrtom pod snijegom a gdje smo mi?????? gdje kišurine vladaju a onda i mahovina, i ne samo u vrtu već i po trotoarima se sve zeleni.
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Lijepe su ti slike brijega pod snijegom i to ima svojih čari ( mada nisam ljubitelj snijega ...)
Nadam se da će sve to prestati i da ćemo se vidjeti, ti nam često navratiš...
Možda budeš mogla i 26.02. kada će vjerovatno biti kavica i to sa razlogom...
Ružice su pod najlonom i drže se jako dobro, zato jedno
![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
aralija, na sreću svako je nečim "privilegiran", pa eto možemo uživati, ti u našim, mi u tvojim "privilegijama" ![]() panda, Miscanthus je poklon. Mira ![]() |
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasne slike vrta pod snijegom
![]() |
|
![]() |
|
Dosla sam vidjeti kak je kod tebe jer onda po prilici znam kak je kod mene ,
mislim vremenski , po ljepoti se moj vrt s tvojim ne moze mjeriti ! ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
sad se već i osjeti miris zemlje a uz pjesmu ptičica sve je ljepše , znaš kako ide ona pjesma-"Miris proljeća polako opija..."
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
ee draga ja se šećem po tvom dijelu bregeka... od proljeća naravno
![]() ![]() ![]() Zaista je bregek sve divniji i divniji draga i jedva čekam dan da ponovo uživo prošetam njime. ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |