Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 381>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2014 u 09:48

Uff, tko ne bi zakržljao od ove glupe zime koja se baš otegne..dobro da još nismo ko šišmiši, pa da zbog čestog ili stalnog boravka unutra još ne izgubimo vid....Čisto ono, izađemo van i uplašimo se danje svjetlosti...hahahhaahhaha...smile96 šalim se....malo šale nije na odmet...

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2014 u 09:44

Pije se, pije... ja polako, ali temeljito LOL, ispadne da pijem kavu cijeli dan - ali,istu veliku šalicu smile96

A i radovi će uskoro, jedva čekam. Već sam malo zakržljala Approve

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2014 u 09:40

Hellooo curke ! Hug Pije li se kava ili je već popijena? EmbarrassedTongue  Ja sam ianče noćna ptica....ali onda ujutro mi treba dizalica....ma idem ponekad i ranije spavati, ali opet mi dođe na isto...LOLLOL Još malo, dok počnu povrtni radovi, nema više spavanja! 

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2014 u 08:49

To sa limunom je dobra stvar, moja prijateljica unutra stavi i žličicu meda. A moj sin i da ostane spavati, moram se rano dići da spremim klince za školu, imaju nastavu samo ujutro, a ne volim da odu bez puse Embarrassed i laganog doručka Big smile

Nekako sa navikla dosta rano leći i rano se probuditi.  

Na vrh
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2014 u 08:38
Ja počinjem dan sa čašom mlake vode u koju iscijedim limun.Pa poslije toga kafa i internet i usput smišljam jelovnik za danas.A što se tiče dječice sin je ranoranioc ali ne ometa mene prije probudi sestru da gledaju crtićeLOL
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2014 u 08:21

He,he... imam malog osobnog trenera LOL, ne da majci dugo spavati, a i brine dobro za majčinu liniju Heart

Imam sreće što imam dobar metabolizam i nemam problema sa kilicama, dapače imam problema da nabacim koju. Ne možeš vjerovati, medy, ali i to može biti problem.

Kod mene prvo kavica Embarrassed - znam, znam... jutro treba početi s doručkom... kaj mogu, moja loša navika...

Na vrh
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2014 u 08:14
Jutro jutro ti si poranila na jutarnju vježbu a ja evo već razmišljam šta ćusmile50
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2014 u 07:46
Dobro jutro ekipica, vidim da je sinoć bilo veselo. Evo da se i ja pridružim jutarnjom tjelovježbomsmile126
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2014 u 23:32

Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2014 u 23:30
Mljac,alimi se ne jede,koja fajde stobi mi bosanci rekli. Smile
Laku noc mons Heart
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2014 u 23:27

Pustilka,  evo onda nešto za tebe!    LOLLOLLOLLOL

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2014 u 23:25
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Što ne znaš što su kile, kilogrami?  

kako da znam kad nemam sa tim problema.Big smileTongue

Seneka
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2014 u 23:23
Vecerala evo sada i topo drugi puta,jedem kad hocu i sta ima LOL aliii,ni kile gore,a da ode dole ne trebas to govoriti mome tijelu hahahhah smile96neka vas punijih ipak nije lijepo kao ja od37godina,a i sad na 60 kilica.Tongue

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2014 u 23:22

Što ne znaš što su kile, kilogrami? 

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2014 u 23:20
Sta su to kile ? smile59
Poz curke.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2014 u 23:19
Pustilka ! LOLLOLLOL

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2014 u 23:07

Good night, my dear friends....la,la,la,la.....la,la,la....   
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2014 u 22:57
 Ma vidi je....smile232 što ona meni želi..da me MM dizalicom unosi u krevet?  Ma smile232 Što ti je ženo ?  Od takve debljine se umire....Ne dao Bog takvog zla,  pa nisam valjda ko Pero Ždero ! smile96smile96

Na vrh
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2014 u 22:55
smile79odoh i ja čeka me mužić smile156
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2014 u 22:51
Hvala Medy, najescu se u snu valjda. Ako ne krepam do jutra. Pusa, drago moje drustvance!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.