Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 381> |
Korisnik | |
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Drvo Medy, ovo je drvo....grm, ovisi kako ga se uzgoji... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() Znate li što je ovo, koja biljčica? Zove se Kaka beak ili Cliantus ( u prijevodu papagajev kljun ili nosi još i naziv jastogova kandža... ) Moram priznati da sam baš Happy! ![]() ![]() ![]() Evo ga još malo..... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
I ja jedva čekam proljeće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Monstera i meni je dosta zime jedva čekam proljeće,znam da će biti posla i
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hahahhahaha, eto nje sad se duri, ko Durica! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Razumijem,jer mi mame imamo i u zimu obaveze sa djeocm,vodnaja po vrticu i to pa kod nas uvijek aktivnosti i bez sijanja znas.neka su moji enzimi spremni za sijanje ima jos vremena.
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Tebi možda je lijepo Pustilka, ali meni je već pun kufer zime i ljenčarenja..Ja bih sijala i sadila! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Kod mene druga kafa,nesto me danas krenule kafe
![]() Mons sta kukas na akcije i poslove,bas nam je lijepo ovo zimsko ljenacrenje.da mi je jos tri mjeseca odmora hahaah
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
I ja imam difenbahiju i mogu ti reći čim je smjestim ispod prozora raste ko luda,ali MM smeta pa sam je morala smjestiti preko puta gdje i nije baš neka svjetlost i evo je već mjesecima miruje,znači svjetlosti puno
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Danas ne radim, sa ručkom ne tebam žuriti, kupila sam neke lukovice pa moram proguglati kakav je postupak s njima... Morala bi napraviti reviziju sjemenja, popisati što sve imam i što još moram kupiti... Malo ću se posvetiti kućnome cvijeću. Jučer sam kupila difenbahiju, danas joj moram pronaći mjesto a već znam kako će to biti teško!
![]() |
|
![]() |
|
Kod mene baš i nema neke akcije...jer opet pada kiša.....a muvati se samo po kući, meni nije akcija... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Eeee, ja sam spavala od 22:30 pa do 07:00 tako da sam odmorna i spremna za akciju!
![]() |
|
![]() |
|
Hahahaahaha..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Eto i ona ode s kokama spavati ! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |