Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 381> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A tko može više dočekati..evo i kod mene je raspoloženje kao i vani, sivo, tmurno, kišno i blatno, fuj, fuj ,fuj! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Evo ja ne mogu docekat proljece, pa vam kukam...
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
![]() |
|
Ajjjj, to sa šljivom nikako nije dobro, to bi moglo značiti samo jedno....bit će još zime! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
Kod moje mame na šljivi behar
![]() ![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Snijega je malo palo, nije da ga volim ali muči me to što pada, pa ne pada, pa je vruće, pa opet pada, pa... Treba da je pao i da je bila zima i hladno a ne to... zbunjena sam ja a kako je tek jadnim biljkama - još gore nego meni...
![]() |
|
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
Joj fali fali što više sjedim i odmaram kilogrami se sve više ,,lijepe,,
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Kod nas isto nije bilo nekog snijega,tako da ga nisam sita,a iako sam zeljna rada po basti,mogu reci sta mi fali i ovako jos sjediti.
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
JOJ, LJUDI, zar je moguce da se radujete snijegu??? Ne mogu da vjerujem. Zar vam nije dosta? Ja jedva cekam da grane svjetlo s neba, bas nisam meteoropata ali sivila je mjesecima dosta.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Dobro vam vece i laku noc nema od mene nista od silnog umora.
![]() ![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Moji klinci se nisu ni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
|
|
![]() |
|
Ja bi rekla da je jesen najbolja za ožiljavanje bilo kakvih reznica..... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Našla sam podatak da je najbolje vrijeme za to ljeto, srpanj i kolovoz no ne mogu ti savjetovati iz vlastitog iskustva...
Za sutra najavljuju snijeg...
![]() |
|
![]() |
|
može li se sada ožiliti reznica hortenzije ili pak u jesen
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Prekrasno drvce
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje, danas sam stigla umorna kao pas i nemam atom snage rucak pravit, tako da ce dragi posegnut za friziderom jer od mene nema nista.
Mons, prelijepo drvce! Tebi milina, imas kucu i dvoriste da redas do mile volje. Uzivaj! Kod mene po stanu mjesta ponestaje za moje ljubimce ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |