Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 381> |
Korisnik | ||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kaćunak koji ćeš kiki u Australiji ? Tamo te ili pojedu krokodili, ili izgrizu crne udovice, razne otrovne egzotične zmije i onda samo možeš očekivati ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
Samo slobodno izrazavm svoje misljenje.pod tugom sam mislila,eto da nas malo rastuzi vrijeme hahaha.
|
||
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
||
![]() |
||
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
|
![]() Moje petunije koje sam posijala prije par dana niču
![]() |
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Ma čuj nje! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
Dodjiii
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Seneka |
||
![]() |
||
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
PUSTOLOVKA! Rodna grudo
![]() Sto bona malo ne zaviris u svoju temu, pisala sam ti post prije par mjeseci, zeno! ![]() Kad malo sine sunce, obraduj nas kojom slikicom, a? Ja jos nemam temu, mozda vam je moje sobno cvijece monotono... Vi se bavite krupnijim stvarima od mene, uzgajate i povrce. Bugicaza5, u Australiju ajmo mi, medju kengure i pod suncano nebo... ![]() |
||
![]() |
||
|
Ovo potpisujem i dijelim s tobom mišljenje draga Dobra Vilo ! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Ak ti ja dođem tamo! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Medy ja ove godine to mislim masovno raditi,zbog suše.
|
||
Seneka |
||
![]() |
||
|
Izaći će i sunce samo se nadam da nećemo onda moliti za kap kiše kada bude opet potrebna
![]() |
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
pitala sam ženu kod koje kupujem flance ona kaže da su to hibridi.zovu se 1. cortes 80 2.amerigo 85 brojka se odnosi na broj dana kad dolazi za berbu.znači sadi se kad i kasni kupus,a dolazi za 80 odnosno 85 dana.eto sad sam i ja nešto naučila
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
|
U pravu si Medy,mada dotuzi konstantno jedno te isto,mi ljuid kakvi smo da smo samo srecni dojadilo bi nam,pozelili bi tuge malo.
|
||
Seneka |
||
![]() |
||
|
Hvala Ajči ! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
|
šta se dobije kada se križa klokan i slon????
|
||
![]() |
||
|
Ma znam, samo te moram malo zezati... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Ja nisam iz Bosne i nemam bosanske korijene ali vas svejedno imam fest rada !
![]() |
||
![]() |
||
|
Mlačirate li vrtove kakva su iskustva?
|
||
![]() |
||
|
Odakle smo god mi smo opet jedan narod,samo malo daljnje komsije ili susjedi.
zelim vam ugodan ovaj tmurni danasnji dan
![]() |
||
Seneka |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |