Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 319> |
Korisnik | |
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stiglo proljeće i kod tebe! Super!
Sukulentiči su mrak, kao i uvijek! ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Krasno se šareni kod tebe, prošetala malo
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
bome već svašta rascvjetano kod tebe :)
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
krasni su šafrani i ostale cvjetnice, ali najviše su me razveselili preživjeli
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() A ovo je nađeno u kaktusnjaku vani,preživjelo je -8 bez zaštite,3 echeverie i listići još nekih sukulenata koji su već pustili korijenje i počeli rasti.Da ne spominjem koliko je kiše palo i bilo snijega,a ovima na zimovanju smeta dvije žlice vode viška,pa sad budi pametan. |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() I sedum pachyclados provjetao puno ranije |
|
![]() |
|
![]() I ukrasna trešnja uranila 3 tjedna |
|
![]() |
|
![]() Hamamelis |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() A ovo se događa kad sadim lukovice svuda pa poslije ne znam gdje su |
|
![]() |
|
![]() I ovi su kasnili.. |
|
![]() |
|
![]() Konačno su izašli i bijeli... |
|
![]() |
|
SlavujVk hvala ti na šetnji,lijepo te je vidjeti kod mene.
![]() belice istina je ,jučer sam već po malo čupala korov.Ostala sam iznenađena kad sam ispod korova našla dvije male echeverie,jedan kaktusić i mislim da je bila jedna pachyveria te puno seduma rubrotinctuma u nastajanju.To su bili ostatci nakon vađenja biljaka iz kaktusnjaka u jesen.Temp. je bila -8 i preživjelo je,baš sam bila iznenađena i sretna zbog nalazišta.Onaj sedum sam napisala koji je u tvojoj temi,a mislim da si ga dobila natrag samo je izrastao u visinu.Ne brini,neće ostati visok jer se on u proljeće oporavi i zgusne. ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Jutro draga moja, nadam se da će nam i danas biti divan dan kao ijučer, zaželila sam se tog sunca !!!
Ja sam odmah nastavila s prekopavanjem kod sebe, a znam da ni tvoje vrijedne rukice sigurno nisu jučer mirovale ![]() Kupila sam si 2 mala , sukulentića jučer u bauhausu, onak znaš... za utjehu ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Ova slika mi je predivna. |
|
![]() |
|
panda drago mi je da si i ti došetao u moj vrt.Nadam se da ćeš i ti uživati u proljetnim cvjetovima jednako kao i ja.
![]() belica lijepo je opet vidjeti tvoje jutarnje poruke,vesele i cvjetne.Hvala na oslikanom kamenčiću,divan je.Bit će čuvar mog kamenjara. ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
camelia divan vrt svaka cast , vec se uveliko budi sve , a neznam sta mi je ljepse šafrani, erike ona mlječika me ostavila bez daha , sve pohvale , zelim da ti ove godine vrt bude jos vise bujniji i cvjetniji
![]() |
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Draga moja, ja nikada ni u jednom trenutku nisam sumnjala u tebe, nisi ni svjesna koliko te cijenim i volim i smatram se izuzetno sretnom što te imam za prijateljicu. Jer kad bi svijet imao više ljudi s takvim srcem i dušom poput tebe, bio bi puno bogatiji i lijepši
![]() Kao što sam ti i rekla, čim se probudiš i oči otvoriš čekam te u mislima i kavica je tu ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |