Kad se male ruke slože... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 22> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...nema problema Andina, shvatili smo te da ćemo mini ruže staviti u takav krug, posaditi ćemo nešto drugo od cvijeća ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Ovo je predivno i za svaku pohvalu,ekipa kapa do poda! R.Sara ako ima nešto u mom vrtu što bi vam koristilo tipni u mojoj temi ili na pp.
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
auuu što ste vi bili vrijedni prelijepo osmišljen a kad tek zazzeleni i procvjeta bit ćr još ljepše bravo sara
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Lijepo ste to napravili, naročito mi je drago zbog šimšira. A što se
tiče kruga za cvjetnjak - ne znam koliko je uputno ružice ograđivati
kamenom. Nekako mi to ne ide skupa. Možda bi onda ipak bilo pametnije u taj krug posaditi neko
drugo cvijeće. I ono zimzeleno stablo će bacati sjenu na cvjetni krug, a ujedno zaklanjati pogled, naročito kad poraste. Mislim da ga je trebalo posaditi bliže staroj kući. Tu mi je ko šaka na oko.
Hm, da... zadovoljna?! Užasno mi je žao što nisam mogla u tome sudjelovati! Visoka temperatura spriječila me da vam pomognem, a biljčice, izvađene iz našeg školskog vrta još u četvrtak, lijepo bi nadopunile preostali prazan prostor. Nadam se da će preživjeti do idućeg tjedna i jedva čekam da ozdravim i da vam se pridružim u sadnji. A ova slika s delicijama ... ajoooj... pa ti, Sara, znaš da sam ja Slavonka! Ne staj mi na muku! ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
gredica sa šimširima je završena:
![]() ![]() ovje desno na slici se vidi neko zimzeleno stabalce koje je poklonio netko od susjeda: ![]() oko mlade breze smo posadili nekoliko plavih irisa koje je poklonila Snježana: ![]() lijepi grmek mahonije smo posadili uz stazicu lijevo od bunara: ![]() desno od bunara ići će stazica prema staroj kući: ![]() u prednjem planu su tri Camelliine ruže, a ize njih još tri koje je poklonila baka Duvnjak: ![]() ruže se baš ne vide dobro , ali evo još jedna fotka izbliza: ![]() zlatoglavica, ivančice, šeboj i pupaljka na središnjoj gredici: ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
Nikakav ledeni vjetar koji je danas puhao našim gradom i okolicom nije mogao spriječiti složne ruke, i male i velike, da uređuju prostor oko buduće Etno kuće u Novom Čiču.
Tehnička ekipa je posao započela već oko sedam sati ujutro, trebalo je posložiti zadnje cigle oko bunara, a to je posao oko kojega se dosta praši zbog rezanja cigle pa smo mi ostali došli malo kasnije. Prvo smo Katarina, Martika i ja posadile nekoliko biljaka uz drvenu ogradu Etno kuće koje nam je poklonila naša Camellia i jedna bakica iz susjedstva: ![]() ![]() ovo je Martika, Stipova sestra: ![]() za to je vrijeme muška ekipa na čelu sa Stipom povukla špagu i pripremila sve za sadnju šimšira...samo da napomenem da sa pazilo na razmak između dva grmića, Stipo je sve mjerio metrom, haha: ![]() istovremeno je MM kopao rupe za lovor višnje, hibiskus, mahoniju, ružmarin... ![]() Snježana, okružena mladom ekipom plesača i pjevača iz Kulturno umjetničkog društva koje vodi i uvježbava za nastupe, uspješno je, "ko po špagici" posadila više od 40 kom šimšira: ![]() Ilinko je odmah sve zalijevao: ![]() a šefovi malih i velikih ruku sve pažljivo promatrali: ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Prekrasno! Sve je spremno za akciju!
Kažu da će u subotu biti čist pristojno vrijeme za rad u vrtu! Jedva čekam da počnemo saditi! ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Fidorena ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8 |
Pozdrav svima, ovo što radite zaslužuje sve pohvale!! Jako, jako lijepo!!
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
bila mi je čast da mogu sudjelovati
![]() stazica je super
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
..u subotu, 8.ožujka, bit će opet radovi u vrtu, pa ukoliko je netko slobodan i voljan za malo aktivnosti oko sadnje biljaka neka nam se slobodno priključi
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
...draga blue sky, uz isprike zbog moje pogreške mjesta stanovanja još jednom svi zahvaljuju na tvojem lijepom poklonu i nadaju su da ćeš posjetiti Etno kuću i vrt kada sve bude gotovo ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Saro, vidim da ste marljivi. Bit će to prelijepo cvjetno imanje
![]() |
|
![]() |
|
...Carol...ova krasna ciglena stazica vodi do čarobnog bunara ![]() ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Tu se već radovi pomalo zahuktavaju. Stazica je odlična. Kud vodi, do čarobnjaka iz Oz-a? Andina nam je sve to lijepo predočila, ali da tu nema pomagača Luke, teško da bi išta bilo posađeno. Dobro je da su gliste bile pod njegovim nadzorom, da su došle u ruke moje unuke, morale bi u baletnu školu. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |