Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali dio zagorskog brega
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali dio zagorskog brega

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 41>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2014 u 23:43
Prelijepi je tvoj cvijetni bregek u stvarnosti ali molim te
stavi i nama koju slikicu , nek vidimo , nek uzivamo !
                                                                                                           Gartenarbeiten cliparts
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2014 u 04:27
prelijepo ti je gore! sačuvaj mi par sjemenki euphorbie :)
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2014 u 22:43

mali kaktus, temzi, moon, lantana hvala vam.
Ovi lijepi, topli dani i na bregu su izmamili poznate nam proljetne cvijetiće.
Jaglaci, kojih je bilo još pod snijegom pomalo odlaze

pojavio se prekrasan listić Pasjeg zuba

Euphorbia amigdaloides

Ceanothus koji mi je nabavila naša belica i jedva se vidio iz teglice, lijepo se raširio i ima pupoljčiće

Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2014 u 21:03
Najljepši su bregi u proljeće Clap
život je more
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2014 u 20:01
krasni bregi smile55
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2014 u 12:09
Predivan zagorski bregecsmile55
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2014 u 19:11
Stiže proljeće i na lijepe zagorske bregeTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2014 u 06:47
Ha ha, kad je pionirska u pitanju, onda dobro ... Hoću draga, ne brini, jako rado, samo treba neka organizacija pasti i sve se poklopiti, ali vidimo se danas Wink
belica,zagreb
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2014 u 19:10

blue sky   

belica, neću više stavljati snježne slike, časna mi pionirska, zato dođi ponovno i za istač.

gute Feee, zato sam si ja mislila, kaj tak fest ptičice pjevaju, pa mora se čuti daaaaaleko. Breg i mi te čekamo.

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2014 u 22:42
[QUOTE=Carol]

gute Feee i na naše zagorske brege stiže polako proljeće, ptičice su se raspjevale, a proljetni cveteki polako otvaraju svoje nježne latice

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Draga Carol a jesi mozda cula dal' te pticice mene zoveju da je vrijeme
doci doma , da treba kopati , sijati i saditi ?

Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 06:56
ee draga ja se šećem po tvom dijelu bregeka... od proljeća naravno LOL, i fino uživam, gledam kako se sve rascvalo, topim se među cvijećem, tražim jezerce... neki dan sam se sjetila upravo one male kamene ptičice na njemu Heart.... a onda si me odjednom grubo ubacila u snijeg LOL... muka mi došlo.

Zaista je bregek sve divniji i divniji draga i jedva čekam dan da ponovo uživo prošetam njime.

smile169
belica,zagreb
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2014 u 20:48
sad se već i osjeti miris zemlje a uz pjesmu ptičica sve je ljepše , znaš kako ide ona pjesma-"Miris proljeća polako opija..."Smile
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2014 u 18:58

moon    

gute Feee i na naše zagorske brege stiže polako proljeće, ptičice su se raspjevale, a proljetni cveteki polako otvaraju svoje nježne latice

ovi dremavci su još skroz zatvoreni

ovome, između bambusa, je malo toplije

breg je pun jaglaca

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2014 u 22:12
Dosla sam vidjeti kak je kod tebe jer onda po prilici znam kak je kod mene ,
mislim vremenski , po ljepoti se moj vrt s tvojim ne moze mjeriti !    
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2014 u 17:32
Krasne slike vrta pod snijegom 
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2014 u 23:37

aralija, na sreću svako je nečim "privilegiran", pa eto možemo uživati, ti u našim, mi u tvojim "privilegijama" . Kiše bome niti nama ne manjka, da samo vidiš moj "nazovi travnjak", prije bi to bio mahovnjak.

panda, Miscanthus je poklon.

Mira

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2014 u 01:09
Lijepe su ti slike brijega pod snijegom i to ima svojih čari ( mada nisam ljubitelj snijega ...)
Nadam se da će sve to prestati i da ćemo se vidjeti, ti nam često navratiš...
Možda budeš mogla i 26.02. kada će vjerovatno biti kavica i to sa razlogom...

Ružice su pod najlonom i drže se jako dobro, zato jedno Heart za tebe!
smile79
Rijeka

Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2014 u 00:58

Miscanthus sinensis Cosmopolitan lani je stigao iz Istre i lijepo se razrastao

zanim me gdje si narucila ovaj miskanthus meni je prekrasan i ja bih ga nabavio moze odgovor na pp :D
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2014 u 23:36
Zimska idila pomalo nestaje na bregu, i proviruju cvjetići , koliko god se ja trudila reći da mi je žao zbog pretrpljenih šteta, toliko i volim vidjeti ove sniježne sličice koje me uvijek oduševljavaju a onda mislim" imaju privilegiju" ovi na bregima, ljepotu krajolika (zanemarimo lopatanje i fitnes) a i admin ih časti s najljepšim vrtom pod snijegom a gdje smo mi?????? gdje kišurine vladaju a onda i mahovina, i ne samo u vrtu već i po trotoarima se sve zeleni.
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2014 u 23:27

miska, hvala ti. Ogradica je napravljena da se "noćni šetači" znaju ravnati gdje se smije, a gdje ne, hodati (gazi po cvijeću)

gute Fee, žuto cvijeće asocira na sunce. Nemam niš u kući, ali zato bude žutila pun vrt. Narcise su provirile, samo da se i sunce pojavi.

Medo, rajše ga imam kad je zeleni. Štete nema, jedino mi je polomilo ljetne jorgovane, ali oni i tak idu brzo na proljetno friziranje

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 41>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.