Predstavljam vam svoju cvjetnu oazu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 61626364> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jaco, tvoja oaza ne jenjava s lijepim ugođajem, unatoč tome što se jesen već ušuljava u vrtove
stvarno ti je lijepo, jako mi je zgodna ona kosina s kamenjarom, sedumi cu ti divni |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Ova za mene je bas
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Anđelkad bila sam ti ja u pohodu u tvom kraju
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Raskošno, predivni slapovi boja, ali ako moram baš izdvojiti , kamenjar , e to bih izdojila, predivan je
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Jaaacooooooo....a da kamelia dođe poslikati i staviti koju slikicu?
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Svaka čast, sve sam pregledala i ostala zadivljena krasotom biljaka.
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
3/4 godine me nije bilo kod tebe , nemam pojma kud sam lutala a da nisam dosla !
Nego draga , mi smo imale temu "plavi Hibiskus" ; ja cu za nekoliko dana doma , ako je sjeme u redu , da nije propalo a ti ga jos zelis , ja bi ti ga onda poslala ! Pisi mi na PP , ako zelis . |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Jacooo, došla sam vidjeti jesi mi živa ?
![]() Šalim se... od kada me nije bilo, bogme tvoja kolekcija raste i raste, čisti je užitak bio šetati kroz stranice , jedina riječ koju imam trenutno je : Impresionirana sam ! ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() Pošto me dugo nije bilo na forumu,pozdravljam sve drage forumašice koje su tu i tamo zalutale u moj vrt ![]() gute Fee--hvala ti puno na ponudi,nabavila sam malu sadnicu anđelkad-sad će slikice ![]() temzi-hvala na posjeti ![]() belice--draga moja živa sam,a vidim i kod tebe svašta novoga ![]() aralija-znaš da si mi dragi gost ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Prekrasnooo! Da li je ono narančasta budleja, nisam je još vidjela u toj boji, predivna je!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
da to je ta boja ![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
drago mi je da si kooonačno stavila slike, uvijek me oduševi izbor tvojih biljaka
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
A ja već mislila da si nas zaboravila.............
Drago mi je da ipak nisi!!!! I sve pohvale biljkama(i tebi!), blistaju!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
nisam imala vremena,,drago mi je da ti se sviđaju moje biljkice ![]() |
|
![]() |
|
Dadinice,ja sam vas iz prikrajka pratila ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovako je to krenulo,,,sad sam ponosna mama i punica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
malo su se stisnuli,ali morala sam je poslikati na njenoj ljuljački
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 61626364> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |