Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Još je malo pusto dok ne posadim nešto novo |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Ovdje su bile stare hortenzije(boja mi se nikad nije sviđala),a sad su posađene 4 bijele.Ono iza je mali plastenik za zelenu salatu. |
|
![]() |
|
![]() I poslije... Zbog pirike sam sve morala povaditi i za ovo već imam rješenje.Nadam se da će uskoro biti gotovo i drugačije. |
|
![]() |
|
![]() Prije.... |
|
![]() |
|
E pa da se i ja oglasim.Svi znaju da su mi dani prekratki za sve što moram napraviti,čak niti slikati ne stignem.Planovi još nisu ispunjeni,ali veliki dio posla je obavljen.Izvađen je orah(iz korijena) star preko 15 godina,stare hortenzije,nekoliko čempresa i još puno toga,što bi trebalo značiti da mi fali na tim mjestima nešto novo.Dosta toga je premješteno i nadam se da se to i vidi.Hvala vam svima što posjećujete moj vrt.
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Samo da ostavim trag
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Svi čekamo novosti iz tvog vrta
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Gazdarice nema već neko vrijeme ? Hm, sve mi se nekako čini da ćemo uskoro ovdje imati eksploziju novih slikica sa novim aranžmanima.
Baš me zanima što si sad smislila i napravila, koje kreacije ? |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Došla sam vidjeti tvoj utržak iz pohoda po rasadnicima, a kad tamo ništa nema. Šmrc.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Samo da pozdravim dok sam u setnji
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
užitak je doći kod tebe, toliko krasnog bilja
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...navratih i ja, beličinim stopama da vidim šta ima nova u ovom lijepom vrteku
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Proleće čarobno,cvetno na tvom bregu
![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Znam da si mi sva u poslu preko glave ... ali evo jedna pusa za tebe... pa možda bude lakše kopati, pljeviti, čupati, saditi !
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Tako je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prelijepo je gledati kako se vrt budi
![]() |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Prekrasno,Camelia! Dolazi nam proljeeeceee!!!
|
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
No, ostadoh bez riječi!
Ali ipak mislim da su me za mrvu više oduševile euphorbie! Pozz |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
ajme divote kod tebe
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |