Moj vrt pokraj Save |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 109> |
Korisnik | |
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
![]() |
|
evo počet ću s rodama koje su bile ove godine uspjela sam ju fotkati i čini mi se da je to ona ista koju sam slikala prošle godine i ove godine su imale izobilje hrane jer je kod nas opet plivalo polje a vrtove smo sadili po nekoliko puta pa je i to dosta propalo sa ovom zadnjom kišurinom ,uglavnom cijelo vreme smo čekali ljeto a ono je prošlo u kiši i vodi
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
samo ti objavljuj i ja bi al me mrak uhvatio pa nisam stigla sutra cu...samo naprijed
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
prošlo je stvarno puno vremena....cijelo ljeto a evo već je počela i jesen .Kada su djeca preko ljeta kod kuće onda nemam pristup kompu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bilo bi lijepo vidjeti ovo plavo carstvo u jesen
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Sa ovim prekrasnim cvijecem i 100-tom stranicom je ovdje slus ?
Gdje si draga , nadam se da si dobro ! ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Krasne maćuhice, tulipani, narcisi...proljeće u najljepšem izdanju
![]() 100 divnih stranica za čitanje, gledanje, opuštanje, druženje......
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
I moje čestitke na stotoj!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Stotunu stranica prepunih ljepote, hvala ti na njima i čestitam !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Čestitka na 100 stranici i samo napreijed do 200-stote, cvijeće odiše ljepotom i zdravljem, a moje obrstiše puževi naročito maćuhice i to u jednu noć,
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |