Nisini gušti |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 90> |
Korisnik | |
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Nisa na moje cvijece ces morat kako mi se cini jos cekat jel neznam kako staviti slike na mob jel komp nemam
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose girl ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Travanj 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 91 |
Jednostavan, jednostruk, a ipak SAVRŠEN.
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Predivan ti je drvenasti božur
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
da, taj božur je famozan
![]() Da ne bi ispalo da je zasjenio ostalo cvijeće velika pohvala i za sve drugo
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasan je Nisa! Da li si ga ti to sama oblikovala kao stabalce?
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
predivno proljetno cvijeće imaš a drvenasti božur je stvarno
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
kod tebe sve savrseno draga - pa I drvenasti bozur |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
I mene je osvojio drvenasti božur,poseban je.
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
veselo, veselo, šareno i raskošno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Sve je prekrasno, stvarno neznam kaj bi izdvojila ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Hvala Dadinice, drago mi je da ti se sviđa u mojim guštima |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Drago mi je da uživaš u mojim slikama, već si se ti navukla na forum, brzo ćeš naučiti ![]() pa ćemo i mi uživati u tvom cvijeću |
|
|
|
![]() |
|
Rose girl, draga moja, ocvjetat će božur, a tebe nema. Morat ću dodati neki mamac u jestivom obliku, pa zvati TM ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala, baš uživam u njemu, a i vrijeme je poslužilo, nije bilo nevere pa se može folirati ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Korijenko, lijepo bi pasao i u tvoj bijeli vrt ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala draga, ne mogu sebi pripisati zasluge, sam se oblikovao; imam pored njega jedan puni rozi koji tek počinje cvjetati i cvijet mu je predivan ali je otišao u širinu, nažalost |
|
|
|
![]() |
|
Hvala nona ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala draga ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |