Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 381> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajči ti dođeš onda kod mene u plastenik i eto... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
blago vama s plastenicima.ja o tome ne mogu ni razmišljati.moji mi to nebi dopustili.i ovako su protiv mog vrtlarenja i cvijećarenja
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
A ja nemam pojma odgovoriti na pitanje o češnjaku.
![]() Ali, samo da vam se malo javim, nekako sam zapostavila ovu našu brbljaonicu. Puno posla, obveza, trčanje na sve strane... Znate kak to već ide. I mi smo posadili krumpir. Ovih dana sam posijala salate, mrkvu, peršin, celer, blitvu i posadila jagode. Sad se bavim, uglavnom, flancima rajčice, patišona, kiwana i cvijećem koje još ne smijem presaditi van, dakle plastenik je još u prvom planu.
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Curke i moj češnjak je bio takav , nakon nekoliko tretiranja enzimom, eno ga, više nema crne vrhove. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Možda navrati neko ko je već imao takav slučaj.Sadila sam domaći češnjak i baš mi je žao ako će se sušiti. |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Marta isti problem imam i ja se cudim sta je problem??
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
mi smo danas posadili krumpir.dok sam ja došla s posla bilo je skoro gotovo.baš dobro.preostaje još posaditi grašak i kokičar u tom vrtu koji je udaljen 5-6 km od kuće.
onda slijedi frezanje kod kuće i sve drugo sijanje.jedva već čekam
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Navratila sam u brbljaonicu da vas priupitam zašto mi češnjaku koji je posađen lani počinju smeđiti vrhovi? Što mu fali?
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Ja se ovih dana uglavnom druzim sa motikom... Krepao mi je laptop pa vas redovito pratim ali muka mi je pisati preko moba ili TV-a jer traje cijelu vjecnost a i opcije su mi ogranicene... I ja vas sve volim i pozdravljam!
|
|
![]() |
|
Helloooooou! Ima li koga ovdje ili su svi u povrtnjacima? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
..pozdrafćek..svratila ja nakon oolala vremena..nikog nema..popila bih kavu rado..glava me rastura..al nem ni k od kave pa odoh ja do mog povrtnjaka da skinem prašinu i ..vidimo se..jednom..opet.. Sve vas
![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Može, zašto ne? Ja ih imam ipak odvojeno, dakle dvije teme i dnevnik. To je iz razloga što ću u temi Bugičini cvjeteki imati svašta: gredica na sjevernoj strani kuće, vinograd-voćnjak-parkić, cvjeteke na balkonu, "korito", pa nisam željela da mi se i povrće tuda mota.
![]() I sad mi je žao što sam posebno otvarala dnevnik, to je moglo isto usput u temama. Ne moraš čekati da urediš cijelo dvorište, čar i jest u tome da se vidi napredak. Nemam puno cvjetića, polako nadopunjujem i kako će napredovati, tako ću stavljati slikice. Mislim da sam čak vidjela i torte i kolačiće u temama vrtova. Možda se javi admin da potvrdi ili demantira.
|
|
![]() |
|
Za to moraš pitati šefa.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
Razmišljam da otvorim i ja svoju temu ali dok dvorište ne sredim ne smijem vam pokazati jer ima još puno posla.Može li se napraviti jedna tema a u tu temu da strpam i povrtnjak i cvijetnjak je li to dozvoljeno.
|
|
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
Evo da se ja javim.Kod mene ovih dana posla da sjedneš plakati.Radnici radili glazure. sređivanje dvorišta, kuhanje,ma nemam vremena sjesti dok ne dođe noć.I da se pohvalim sva ta trka tamo amo je doprinijela da uskočim u hlače koje sam dobila zimus a nisam ih mogla ni navući a kamoli zakopčati
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
vjerojatno idem i ja, već mi se i
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
A gdje su ostali, bit će da su zalegli uz TV? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |