Krumpirov grm - Solanum Lycianthes rantonnetii |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 26> |
Korisnik | |
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Prekrasna je to biljka.
|
|
Bolje može onaj tko hoće nego onaj tko može
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
OSica, mislim da se počeo sušiti jer mu je korjen izgorio na suncu.
Bilo bi dobro da ga , zajedno sa posudom, ukopaš u zemlju. Ovako je moj izgledao sinoć, a danas se pojavio prvi cvijetić ![]() |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Imam krumpirka u dosta velikom kaliću i počeli su se sušiti listići.Danas sam ga maknula sa sunca.Ima li netko prijedlog što da radim?
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
uh baš pomislih bijeli
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Plavi je, nemam bili..još
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ako se ne varam bijeliiiiii
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Ovako izgleda moj krompirov grm kojega sam orezala, kao i svake godine, krajem veljače.
Nedavno je počeo stvaratio nove izboje koji rastu sporo ali nisu izduženi. ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Moj kontinentalni tek sada evo krenuo, a onda će biti non stop pinciranje...
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Slobodno oreži!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Aidazg ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 151 |
Taman sam htjela obrezati mog krumpirka kad pogledh on procvjetao! Ne znam smijem li ga obrezati ili da ga pustim da nastavi cvjetati?
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Aidazg, ako ti je vani možeš ga orezivati, ako ga još nisi iznijela - nemoj ga orezivati - oreži ga kad ga izneseš van
|
|
![]() |
|
Aidazg ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 151 |
Da li je sad pogodno vrijeme za orezivanje? I moj, kojemu je sad oko godinu dana, ima na vrhu puno mladih izboja
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Belice,čekammmmm,kada ga već nisam jesenas ošišala.Nadam se da će mi lijepo cvjetati,
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
nemaš kaj biti zbunjena Osice, samo još malo sačekaj, jer orezivati ga sada je otpuno besmisleno. Nitko ne kaže da to nemožeš napraviti i sada, ali sve što ćeš time dobiti je ponovo tanki blijedi rast koji ćeš ionako morati ponovo ukloniti kada ga izneseš na sunce.
Krumpirov grm je jedna od lakših biljaka za zakorijeniti i zaista nije nimalo težak za uzgoj, a tako divan kad je u svom elementu. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Pa dobro,sada sam ja zbunjena................ :)
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
svaka cast slavujčice ! pravi si maher
![]() ja sam ljetos okorijenio krumpirov grm (donio sa hvara ) stavio 5 reznica u onu njihovu crvenu zemlju i tj posadio u flasu i poklopio i sad su to vec ljepi zbunići ostalo mi ih 4 ev jedan bas ide onako dugacno pa cu ga oblikovat ko stabalce ![]() |
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |