Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 189190191192193 203> |
Korisnik | |
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svaka slika, svaki cvjetek i svaki detalj u ovome vrtu su veličanstveni!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Korjenko kod tebe kao i uvijek prekrasno i sve ko po špagu... Proljetni snijeg je poseban
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
mene je odusevio plucnjak od mali kaktus jer i ja imam od nje i super mi je..a bijeli tepih ti je prelijep ....bosa trčat po njemu ehhh uzivanje ...
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Već dugo želim napraviti bijeli vrt , izrekla sam to dragoj osobi koja me uputila u tvoj raj. Prekrasan je i tako profinjen i miran.
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Već dugo nismo vidjeli slike bijelog vrta kao i cijele hacijende
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Imala sam privilegiju vidjeti tvoju hacijendu u zivo i cesto M. i ja pricamo o prelijepim trenutcima kod tebe i tvojeg supruga ! Slike imam jos u glavi a i onaj predivni miris kalikantusa me prati jos uvijek ! Ipak , i ja bi se veselila novim slikicama ! ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ajojjj od kad nisam stavljala slike
![]() ![]() Problem je kompjuter, od proljeća ne radi i nikako da ga odnesem na popravak ![]() ![]() Catalpa, ako se odlučiš napraviti bijeli vrt rado ću ti pomoći u popunjavanju sa biljkama, moj je sad već u fazi da moram neke biljke seliti van jer su ogromne a vrt premali. Npr bijela budleja, bijeli biserak, bijele visoke margarete kojih je 4 grma,itd...... pa ako ti nešto treba samo piši ![]() Gute....ima dosta mladica od kalikantusa pa ću ti spremiti
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Draga korijenko odluka je konačna samo mi fali vremena i mislim da će to biti na proljeće.Hvala ti vrlo rado ću prihvatiti pomoć i biljčice ako ćeš ih još tada imati. Lp
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Samo se javljam da sam preletjela tvoju hacijendu i prekrasne vrtove..ni bilo lazno fermati se...
šaljem uzdisaje za svu tvoju ljubav ku daš cveću i svima oko sebe ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
korjenko daj nam pokaži kakve su sve ljepote u tvojoj hacijendi
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Malo
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opet uh,uh..... konačno mi je komp neki dan gotov, mislim popravljen ali ga još nisam niti isprobala
![]() Naravno da ove jeseni nisam slikala niti jednu jedinu sliku vrta a bio je ljepši nego ikad , sve je već ocvalo , cvatu samo trave......pa i one su krasne. Nadam se da ću ovih dana uhvatiti malo vremena za koju slikicu. Do onda pozdrav..... a ja šetam i uživam u vašim vrtovima
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Evo me konačno.... pa da nastavim sa slikama gdje sam stala. Za početak kasno proljetne, prva tura prebačenih na photobucket.
Bit će još nešto i ljetnih kad ih sredim a jesenskih neeemaaaa, u jesenskom vrtu uživala sam onako pravo sebično, pa dobro..... malo mi je žao da to nemogu podjeliti s vama ali kad vidite ove proljetne nadam se da će mi biti oprošteno ![]() Krećem tradicionalno.... ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 189190191192193 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |