Koraljna zvončika - Heuchera |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 30> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasne su vam haucerice i zbilja nemogu reči čije i koje su najljepše, jer svaka je lijepa na svoj način !! I svakome od nas njegova je najljepša, kao majci njezino djete !!
Moje haucerice, neke imam godinama (priznajem i godinama nisam znala kak se zovu ) a neke sam nabavila nedavno ! Evo slikica ! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Glikice, ovo ti je dobar razlog kada budeš sljedeći put u KC da skočiš do mene !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Free, krasne su ti ovako okupane ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Stvarno divota, a brzo one i rastu, do jeseni ćeš imati cijelu šumu toga.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...Anastazija
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
uh.. kako me dugo nije bilo točno sam skoro propustila ove slike.... Anastazija, te tvoje kombinacije u teglama, već sam ti rekla jedno 100 x, ali i opet ću.... feenomeeenalno !!
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
Hvala Dado ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Prekrasne su sve ove gore pokazane Heuchere, jedna ljepša od druge, a posebno su lijepe sada u proljeće kad tjeraju nove, mlade listiće. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kako se razmnožavaju koralne zvončike? Odrvene od starosti.
Kako dobiti pelc mlad i lijep? |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Kako sam koju kupila, prije sadnje sam je prvo razdjelila na nekoliko biljčica. Takve se lako zakorijene i brzo šire. Ako su na jakom suncu tamnije vrste lakše se održe, dok svjetlije sunce sprži (tako je barem iz mog iskustva). |
|
|
|
![]() |
|
Rokolina ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2014 Lokacija: Grobnik Status: Offline Bodovi: 146 |
evo me i tu .. ne mogu naći druge njene slike trenutno ... samo sam ovu našla. Uglanom jako je stara već ..svake godine nakon zime ju skroz pošišam i ona ponovo izraste.
![]() |
|
![]() |
|
bucka, prekrasne su ti ! Na drugoj slici nije Heuchera nego Tiarella ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Anastazija. Ustvari, ja sam u identifikaciji pomalo nemarna, mnoge različite vrste ja znam svrstati pod isti naziv. A sada jedno pitanje. S obzirom da i ti imaš prelijepe primjerke koje plijene svojom ljepotom, da li ih šišaš. Ja svoje ne, pa sam malo zbunjena komentarom Rokoline. |
|
|
|
![]() |
|
To i mene zanima - Rokolina, kaj to znači: ja ih skroz pošišam? Ja svoje do sada nisam dirala, ali mi se događa da su one najstarije odrvenile u donjem dijelu i ne izgledaju baš najljepše. Neznam kaj bi sada s njima trebalo napraviti ![]() Možda naiđe Baka Bea da nam da kakav pametni savjet. |
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
E pa baš se sjećam da je Baka Bea savjetovala da se pomlađuju da ne odrvene.
Možda nam se javi. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Smrčko drago mi je da si to zapamtila. Neki koraljni zvončići mogu godinama uspješno rasti i lijepo izgledati. Novije kružance treba svake 2-3 godine pomladiti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |