Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bugičini cvjeteki
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bugičini cvjeteki

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 154>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2014 u 21:27
Dobar suncobran
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 20:03
Danas su pristigli i udvarači LOL , ali bilo je samo gledanje preko ograde Smile - susjedin tibetanac
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 20:27
Hvala u Mrvino ime. Heart 
Svejedno sam pazila i stražarila da je koji ne "dohvati" preko ograde... LOL Tako se dogodilo neželjeno leglo susjedinoj pesici. Susjedin tibi bi došao u obzir, ali dosta je ona stara, prošlo je to vrijeme, sad bi mogle samo komplikacije, a to joj ne želim. 
Na vrh
medy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje medy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 15:39
Pozdrav samo da se javim da sam šetala tvojim vrtom
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 20:14
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2014 u 14:01
Praktičan je. I ne može ga potrgati vjetar, kojeg pod zadnje ima koliko hoćeš. A ne moraš ga niti sklapati, a ni rasklapati... Embarrassed
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 20:01
Upoznajte našu malu tibetanku Mrvu Heart
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 20:19
Mrva je preslatka a udvarači mogu samo gledatpreko ograde..
Pametno!Baš i nisu neki frajeri za nju(osim tibetanca od susjede)
Eonimus ti je krasan
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2014 u 21:30
Ja kad vidim ovako lijepe ruže ostanem otvorenih usta i očiju, i klanjam se do poda svima tko ima živaca i volje boriti se s njima. Ja nema niti jedne. Sve otišle pa pa. Uši, pjegavost i drugih sto čuda na njima je uvijek bilo. Iskopali i bacili.
Svaka ti čast prekrasne su ti.
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 20:04
I još dva...
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 10:04
Originalno poslano od člana @kaktus @kaktus napisao:

Dobar suncobran

Inače bi bilo ovako u mom dnevnom boravkusmile46 , na južnoj je strani kuće...
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 20:07
Za danas malo zelenila - ružmarin, vjetar ga je polegao do poda, morala sam ga povezati
Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2014 u 13:38
Praktičan ti je ovaj "suncobran" na južnom balkonu!
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 20:01
medy... smile78, samo ti meni navrati!
aralija... smile78, hvala na savjetu za bugicu, nisam se još raspitala o njenom uzgoju i šišanju, neplanirano na brzinu sam je kupila.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 20:17
I jedan mali sramežljivi klinčić...
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 10:07
Originalno poslano od člana Karli Karli napisao:

Ja kad vidim ovako lijepe ruže ostanem otvorenih usta i očiju, i klanjam se do poda svima tko ima živaca i volje boriti se s njima. Ja nema niti jedne. Sve otišle pa pa. Uši, pjegavost i drugih sto čuda na njima je uvijek bilo. Iskopali i bacili.
Svaka ti čast prekrasne su ti.

Da, uši ih često hoće napasti. I dosadno je to, ali ja ih istretiram, dobro išpricam, ohlađenom vodom u kojoj se kuhao krumpir u ljusci i u to dodam žlicu deterdženta za pranje posuđa. I ponovim za tri dana ako ih još ima. Uglavnom, to ih dobro i brzo riješi. Za sve ostalo, bordoška juhica i jako špricanje, sa svih strana. 
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 20:11
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2014 u 11:37
anđelka... smile113 Drago mi je da ti se sviđaju!
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 17:50
Vidim da je bugica dobila bugicu , neka samo raste i obdari te svojim preljepim cvjetićima, Pazi kako je šišaš, verica se šiša nakon cvatnje jer onda prije procvjeta u proljeće, a ako se šiša u veljači ili ožujku cvjeta kasno ljetismile55
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 20:15
Kupinica ima pupoljke Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 154>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,766 sekundi.