Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - zelena avantura by desert rose
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

zelena avantura by desert rose

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 22>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 11:17
Češnjak je malo žut, možda od silne vlage no to je problem koji ne muči samo mene. Ne očekujem čudo od njega, nema veze ako bude i sitniji - meni će biti puno draži od kineskog.

Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 11:14
Luk posađen na jesen je puno bolji nego lanjski, sipala sam ga pepelom i ne znam da li je obranjen od lukove muhe, budem ja njega posipala još za svaki slučaj. Između njega raste mrkva pa je gotovo sa okopavanjem, tu i tamo počupam neki veći korov koji izraste.

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 11:10
Još malo da salata naraste pa ću je prorijediti jer je jako gusto nikla.

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 11:09
Grašak je dobio grane kao potporu a bob na žalost sakuplja crne uši...

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 11:01

Hoffman koraba je na čekanju za presađivanje.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 10:57
I čičokin vjerni čuvar - mlječika.

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 10:55

Čičoka - da i ja probam kako to izgleda i kakvog je okusa!
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 10:54

radič
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 10:52

Od silnog cvjetanja, nešto se uspjelo i začeti, jedino nedostaje topline.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 10:49

Matičnjak prije dvije godine uzgojen iz sjemena...
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 10:47
Prošlogodišnji komorač u društvu sa metvicom.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 10:44
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2014 u 21:17
klaudija Hug , ja napravim mali izlet u šumu pa uživam u plodovima. Dok sam bila mala jela sam ih puno više, to je poseban okus a tek miris!

marta nema tu puno mudrosti. Uživaj u čišćenju i obavezno spremi malo za zimske mjesece - dobro će doći! Wink

temzi, za sada cvjetovi prevladavaju a plodova još nema, tu i tamo se poneka začela. Konačno je najavljeno lijepo vrijeme pa se nadam najboljem! Big smile
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2014 u 20:22
Ajme koliko jagoda,mljac
Na vrh
marta78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 285
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marta78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2014 u 20:11
Hvala probati ću napraviti čaj
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2014 u 23:38
jagode su ti odlicno procvjetala - uzivat ces ti lijepo u njimaHug.
I ja sam kupila par sadnica divljih sumskih I uzivala I uzivam u njima, nemogu docekat da mi se jos rasire.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2014 u 23:00
Hvala ti marta na pohvali! Šumske jagode ću nastojati uslikati da prenesem barem mali dio te divote... Što se koprive tiće, nisam baš puno proučavala postupak oko sušenja no mogu ti napisati kako ja to radim. Prema njoj se odnosim kao i prema metvici. Berem je prije cvjetanja, dakle nisu to skroz mlade biljke no nisu niti stare. Pokidam listove i sušim ih na tavanu gdje je suho i toplo a nema sunca. Mogla bi se osušiti i cijela biljka povezana u stručak i okrenuta naopako te negdje obješena no ja imam mjesta pa onda radim kako sam opisala. To mi je praktično jer onda samo pokupim biljku sa bijelog papira i spremim u staklenu teglicu. U proljeće je najbolje jesti mlade koprive - za čišćenje organizma...
Na vrh
marta78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 285
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marta78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2014 u 22:44
Super ti je povrtnjak, blago tebi što imaš priliku jesti i šumske jagode.
Zanima me čaj od koprive, dali je sušiš sa stabljikom ili samo listove i dali mora biti pobrana mlada ili starija biljka?
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2014 u 21:35
Drage moje kaktusiću i Fee, nadam se da će biti obilje plodova jer svi ih obožavamo i jedva čekamo! One iz dućana uopće ne kupujem jer su neusporedive u odnosu na domaće. A o šumskim jagodama bolje da i ne pišem... na sreću imam privilegiju uživati i u toj divoti naše divne prirode... Heart
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2014 u 21:12
Ma mora ta         vec jednom prestati i zasjati            

a onda ce         jako brzo biti fine slatke neodoljive !

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 22>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.