Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 381> |
Korisnik | ||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ovo je komorač lisnati.može biti godinama na jednom mjestu.jako je ljekovit i dobar za čaj i u hranu naravno.kopar je jednogodišnji ,sam se zasijava i još je mali za branje osim kod vrijednih domaćica (kao moja nećaka) koje su kupile sjeme i rano sijale.miris im je sličan,ali ja više volim kopar
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
|
Eeeee, onda je to definitivno komorač. A ja planiram raditi umak od kopra... koji peh! A ništa, onda idem tražiti recept za umak od komorača!
![]() |
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Komorač može kod nas opstati kao trajnica ( ako ga prije ne pojedu voluharice ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
|
Da li je kopar jednogodišnja biljka a komorač dvogodišnja (ili višegodišnja) jer ovakav je bio i lani?
|
||
![]() |
||
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
|
Razlikuju se po mirisu. Kopar ima tako jak miris (i meni jako ugodan) da se ne moze fulati. Slican list ima i nigela ali ona nije tako gusta. |
||
zatvori usta, otvori oci
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
Nemam kopra za usporediti. Tek sam ga posijala. Ima skroz blagi miris, okus isto, malo podsjeća na kim. Lani mi nije cvjetao a kopar mi je brzo otišao u cvijet. Po netu pišu kako je to jedno te isto. Jao kako me to ljuti... i zbunjuje...
![]() |
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Mons, mi smo ionako žene i pol pa se kuglica - dvije sladoleda stvarno ne bi nigdje primjetila... ![]() |
||
![]() |
||
|
Rosi ovo bi bio komorač. I moj je takav , narastao ko div, a nema zadebljalog korijena...Sve u svemu otkini komadić i protrljaj među prstima, mora imati slatkast miris. ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Zar ne bi trebali različito mirisati?
|
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Ma jedem ja ali kalkuliram, volim te matematičke dijete.
Evo jutros sam jela 50 grama prosa (kuhani je puna zdjela), 5 grama rogača mljevenog, 15 grama žutog lana mljevenog, 5 grama polenovih zrna, 1 decilitar punomasnog mlijeka, pola banane. I to ti iznosi 336 calorije ![]() A jagode svaki dan maznem od 250 do 500 grama, malo imaju kalorija. ![]() I tako 3 tjedna određeni broj kalorija, smanjiti količinu kave, zeleni čaj mi organizam sam traži. ----- Uprasila sam se u zadnje vrijeme zbog operacije. Probudio se alarm kad zadnje hlače jedva zakopčah. Dosegla kritičnu točku ![]() Malo sam lošiji izbor hrane imala u zadnje vrijeme, bez cijele čokolade nije prošao dan. Sad sam na ovako kao gore, proso, quinoa, riža, grah stvarima. Dobro se osjećam, po malo i vježbam. Čistim svoje masno tijelo. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Tu se potpuno slažem s tobom ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Mislila sam poslužiti samo voće
![]() ![]() ![]() Šmrcko - uzmi barem jagodu... |
||
![]() |
||
|
PA i ja bi to, ali ne smijem. Tešem se
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
O ljudi moji koliko tragedije samo u jednom mjestu gdje mi je otac. Cijelo jedno naselje 600 ljudi je u bjegstvu pred bujicama koje sa 3 strane nadiru. Kuću za kućom guta zemlja, masa klizišta se pojavila. LJudi se izvlače preko šuma, jer drugačije ne mogu izaći. Došla im je i gorska spasilačka ekipa iz Zagreba u pomoć.
I to je jedno naselje, a sva su skoro stradla. I to je samo u jednom gradu, a ima i gore u pojedinim gradovima. Kao da je cijela Bosna poplavila. ![]() Na sve ovo negdje je napadalo i skoro metar snijega, pojavila se i najezda zmija koje bježe. ------- Ima i naše krivice Desert Rose, mase podliježu trendovima i materijalizmu. Ntko se ne bi vratio na starinski način života, koji je jedini ispravan. A vratićemo se na njega kad nas zemlja počne gutati i ostanemo bez svega. Imat ćemo opet lišće (zato što nećemo znati ni isplesti ništa) po sebi i bit će dobro. |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |