Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naš mali vrt...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naš mali vrt...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 35>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2014 u 16:12
Andina- hvala ti na posjeti! Škljocnula sam koji put jučer samo za tebe Smile

Prebrzo se naoblačilo...

... i nebo je postalo ovakvo...

Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2014 u 17:23
Vrt ti je baš poseban i ima ono nešto ,baš je lijep.Uživala sam u pregledavajući stranice.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2014 u 22:28
Kako reče Camelia vrt je poseban, ima neku posebnu draž. Clap
život je more
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2014 u 17:34
Camellia- drago mi je da si uživala kod nas, mi smo napokon dočekali lijepo vrijeme i proveli čitav dan u vrtu Heart

Lantana- hvala ti na posjeti, dođi nam opet! Smile

Pošto smo napokon dočekali sunce, evo i par slikica od nas...

Za početak, iselila sam 17 pakujaca iz kamenjara, pa sada i izgleda kao kamenjar... Jedino još nemam srca maknuti ružmarin... Možda samo da ga podrežem...

Pakujci su završili posvuda... Jedan dio ispod Albicije...

... a onda sam još malo zasjela na garnituricu...

... i ostala duže nego sam smjela...

Svima puno pozdrava uz ovu starinsku, mirisnu ružicu...

Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2014 u 17:40
zgodan ti je vrtWink.....a kako ti napreduje ananas?
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2014 u 17:43
Originalno poslano od člana vila2 vila2 napisao:

Beba kalikant, zahvaljujući dragoj Monni, već dvije godine kod mene...

aaaaa vratila sam se malo unazad....super je.....samo nek napreduje!!!!!!Wink
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2014 u 18:36
Draga Vila, evo sam napokon i ja kod tebe bila...

Poseban ti je vrt, u skladu sa sanjarskim potpisom...

I dalje sanjaj svoje snove, a one dosanjane - njih neka ti nebo uvijek čuva, zajedno s tobom!!

Sretno nek je tvojoj maloj dosanjanoj obitelji!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2014 u 20:20
Bajka u slikama.
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 19:31
Monna- drago mi je što si navratila do nas! Ananasić mi je počeo dobivati nekakve smeđe mrlje po listovima, izgleda ću ga morati presađivati. Unhappy
Dođi nam opet! smile79

Anaida- hvala ti na posjeti u naš mali vrt, kao i na lijepim i romantičnim riječima! Hug

Karli- drago mi je da ti se sviđa kod nas, pogotovo jer mi se i tvoj vrt jako svidio ( baš sam danas bila u posjeti i pomislila kako bi voljela da je i kod mene tako uredno i dobro organizirano  Heart)
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 14:17
Jako volim došetati u tvoj vrt, baš mi je poseban
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2014 u 12:40
Upravo sam prošetala tvojim vrtom od prve do posljednje stranice.Prošla sam ti svim stazicama kroz sva godišnja doba i baš mi je godilo.
Imaš lijep vrt i dobro si ga prezentirala, tako da očekujem još puno raskošnih i cvjetnih stranica.
Sinčić ti je mali slatkiš, uživaj u njemu i skupa s njim u tvom carstvu.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2014 u 13:34
Temzi- drago mi je što voliš prošetati našim vrtom, raduju me tvoje posjete! Hug

Glikica- hvala ti na posjeti našem malom vrtu, kao i na lijepom komentaru! Navrati još koji put...

Kod nas, kao i drugdje, kiša već danima ne prestaje... Sva poplavljena mjesta, nesretni ljudi i životinje su neprestano u mojim mislima i molitvama... Danas je napokon sunce granulo, nadam se i u poplavama zahvaćenim područjima, čija me sudbina ovih dana steže oko srca i navlači suze na oči...

Ovo sunčano jutro izmamilo je i nadu da je tome svemu napokon kraj, ali i mene do vrta da za naše posjetitelje uslikam koji detalj...

Ovog vikenda se trebao u Sisku održati sajam cvijeća, ali je odgođen za sljedeći zbog kiše... Ide li možda netko od naših posjetitelja na sisački sajam?
Na vrh
sanja17 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 34
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje sanja17 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2014 u 00:08
Vilo2, prvi put sam prošetala vašim vrtom.  predivan je,  bajkovit i u njemu sigurno ima i vila i vilenjaka.....Tongue  
sve je mirno, prirodno, nenametljivo,a opet šarmantno 

čestitam i na bebi, sretnik mali imat će gdje uživati...ClapClap
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2014 u 07:17
Originalno poslano od člana vila2 vila2 napisao:

Andina- hvala ti na posjeti! Škljocnula sam koji put jučer samo za tebe Smile

Prebrzo se naoblačilo...

... i nebo je postalo ovakvo...

Hvala ti na sličicama uz ispriku što me nije bilo ovdje neko vrijeme. Vrtova je puno i sve bih ih htjela vidjeti, a vremena je tako malo! 
Ponovno moram istaknuti posebnost tvoga vrta, a to je neka tajanstvenost, mističnost kojom odiše svaki kutak. Prva je sličica dokaz za to, prelijepa je (i slika i biljčica za koju ne znam kako se zove). Druge dvije - također lijepe i mistične, najavljuju... o Bože moj, kao da si predosjetila što se sprema!
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2014 u 23:48
Uživam u tvojim fotkamasmile94
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2014 u 19:00
Sanja17- hvala ti na posjeti i lijepim riječima! Ima kod nas i vila i vilenjaka, tu si u pravu Smile Barem nas tako od milja zovu Smile

Andina- nemaš se zašto ispričavati, uvijek mi je drago kad posjetiš naš mali vrt! Hug

Moon- hvala što si bila, drago mi je da ti se sviđaju slike!

Evo i koja slika sa sajma cvijeća... Ove godine mi se najviše sviđaju ideje za cvijetne dekoracije, a ni kosilice barem nisu bile u prvom planu, kao prošle godine ( kad su uništili cijeli travnjak sa njima )...

Malo je tužno jedino što će sve to cvijeće i drveće nakon sajma maknuti, a većina biljaka će, kao i obično, završiti u smeću...
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2014 u 22:47
Prošetala sam tvojim vrtom i osjećala se jako ugodno. Uz onu starinsku ružu morala sam ostati trenutak dulje. Kao da sam osjetila njezin miris.
Sutra je novi dan.
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2014 u 16:59
Lucy- zahvaljujem na tvojoj posjeti. Drago mi je što ti je bilo ugodno kod nas, a veseli me i što si primjetila ovu ružicu, stara je već više od 30 godina i zaista ima predivan miris, kojim mi ponekad ispuni čitavu kuhinju, pošto raste tik ispod prozora...

Evo i koja slika iz vrta...

Philadelphusi...

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2014 u 17:29
Predivno cvijeće!
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2014 u 17:59
miška- Heart

Evo i jedne od moje tri anemone, koja je sada treću godinu kod mene... Nadam se i cvijetu ove jeseni...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.