Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ime joj piše... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Moj favorit Echeveria pulvinata cristata |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
tek sad ostavljam trag, divota je sve do jedne biljke..ali gdje je kupljen ovaj Senecio? Hvala ![]() |
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
![]() |
|
![]() Monvilea spegazzinii forma cristata |
|
![]() |
|
![]() Euphorbia agragata |
|
![]() |
|
![]() Crassula tetragona isto kao bonsai |
|
![]() |
|
![]() Trichodiadiadema stellatum uzgojena kao bonsai |
|
![]() |
|
![]() Sad malo mojih omiljenih sukulenata Fockea edulis nova,ali drugačije od one koju već imam |
|
![]() |
|
![]() Prekrasan javor,boje listova su od zelene do boje cvijeta ciklame Acer palmatum "Shaina" |
|
![]() |
|
![]() Iris setosa "Baby Blue" |
|
![]() |
|
aralija
![]() ajama ![]() gutte Fee ![]() moon ![]() vila2 ![]() lucy ![]() Carol ![]() anabistrica ![]() temzi ![]() Monna ![]() Retriver Sara ![]() Da se i ja oglasim nakon male pauze.Nije me bilo tjedan dana pa sami znate koliko me korova nakon silnih kiša dočekalo.Pošto sam to uspjela sanirati na vrijeme(nema nigdje travke) dolaze i nove slike.Naravno da sam nabavila i nešto novih sukulenata i sad su konačno svi poredani na police i mali vrtić.Mali vrtić nije još kao prošle godine zbog silnih kiša i hladnog vremena,ali oporavlja se. Puno vam hvala svima na šetnji i nadam se da će vam se sviđati moje prinove.Dođite opet,veselim se svakoj šetnji po mom vrtu. ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...prekrasno kao i uvijek, sa stilom, biljke savršene, a leptinella se lijepo uklopila
![]() pusek ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Vidim da nas ima još koji čekaju sličice sukulenata.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
jednostavno receno: bajka....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Lijepi noviteti u vrtu, a da li češ raditi opet pješčanik sa sukulentima? Jako volim gledati tvoje raznolike sukulente, kada će nove slikice? |
|
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Uvijek je lijepo svratiti na tvoj brijeg vidjeti promjene u cvatnji i novitete. Pravi užitak.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Dugo nisam bila na tvojem bregecu, i eto me, uživam u cvjetnom šarenilu. Prekrasni irisi, posebno oni bijeli, pa zlatna kiša i plavetni lan, koji krasi i moju gredicu,i neumorno cvate i podsjeća me na tebe. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Jako mi se sviđa novitet u tvom vrtu - Leptinella squalida "Platt's Black".
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Camellia- divno je prošetati tvojom cvjetnom oazom, ispunjenom nekom pozitivnom energijom i mirom... Jako mi se sviđaju promjene u tvom vrtu, iako je i prije bio prekrasan. Ovog puta izdvajam ove predivne, nježne irise...
![]() Radujem se novim slikama! ![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
da, to je prava cvjetna oaza
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |