Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 131> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Dario, a ovaj posljednji je???
Zanima me njegovo ime. Po cvijetu mislim da je moj isti taj, a kako se zove...neznam |
|
![]() |
|
![]() |
|
Šminker Tahitian solar wind jučer
![]() I danas nakon kiše... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dado.slavnija ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 04 Siječanj 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 196 |
Fuksija, napokon se vi javili. Naravno da su biljke žive, rastu, neke veće neke manje. Nadam se ovoga ljeta cvjetovima. Bilo je ove zime i nešto gubitaka ali ništa zabrinjavajuće.
Pisao sam na Vašu email adresu, na svijetbiljaka (ali više nisam tamo), nisam htio više ganjviti, vršiti pritisak jer nisam dobivao odgovora, ali evo napokon se javili. Spomenute su i Vaše biljke tj sijanci u mnoštvu drugih. Popisano po brojevima. To je bila ova fotka, jadna u nizu, gdje su i vaši sijanci, u društvu hibrida Denisa Bojčića, Ursule Lengdobler, Charles Atiu, Dick jonhson |
|
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Bebolina, ovaj T.Solar Wind ima sredinu nalik na one male dječje vjetrenjače što se zavrte na vjetru, baš je neobičan,i ime mu je super. Inače su ti divni grmovi, super oblikovani, zato i imaju toliko pupa.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
dado.slavnija ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 04 Siječanj 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 196 |
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
![]() |
|
Ovaj posljednji je El capitolio red. divlja vrsta, jako brzo raste, otporan.
|
|
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
laural ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2009 Lokacija: Požega Status: Offline Bodovi: 76 |
Pozdrav svima ! Evo nekoliko slicica i od mene :)
![]() Boreas Yellow ![]() Moorea Anastasya ![]() 5th Dimenzion Bebolina prekrasni hibiji ... |
|
Pozdrav Vedran
|
|
![]() |
|
alapas ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2014 Lokacija: vrbovec Status: Offline Bodovi: 20 |
sviđa mi se Tahitian
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Baš su lijepi, ja ne mogu izdvojiti nijednog, svi su očaravajući, svaka boja na svoj način. Ljepota!
![]() |
|
![]() |
|
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
![]() |
|
Svaki je na svoj način lijep, pogotovo ovi domaći koji neumorno cvjetaju i rastu, rastu na sve strane
![]() ![]() Trogodišnjak s puno grana i bezbroj pupova. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kako to radim sa svim sijancima tako i s Verice Vašima, svi su skupa na popisu. Kako koji bude pokazao cvijet, tako navedem hibridizera da posebno ne zatrpavam stranice i ako je i samo odrastanje vrlo zanimljivo i promjene oblika listova, formacija
|
|
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
![]() |
|
Nina, vidjet ću još, zaista nisam razmišljao o rezanju ali vjerojatno budem da vidimo kako će se ponašati kalemljen i ako mislim da može biti samo još i bolji.
|
|
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Dado, i ovaj ti uopće nije loš. Divna uspravna biljka, i vrlo pristojan cvijet. što ćeš sad? Hoćeš li ga orezati da se grana? Ili ga puštaš da cvate cijelu sezonu? Ima li još pupoljaka?
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Dario, da li ti je procvjetao koji norveski hibiscus, od sjemena, koje sam ti poslala?
Nadam se da nisi zaboravio, ali vidim da nikada ne spominjes, pa me zanima sta se desilo sa tim biljkama, sa sjemenom, koje ti je stiglo sa dalekog sjevera, iz Norveske. Svima mnogo toplih pozdrava! ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |