Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Nakon dugog vremena da se i ja malo oglasim i pokažem nekoliko sličica meni nejdražih sukulenata.Oni koji posađeni u vanjski dio na oporavak,vidno su narasli i prekrasno izgledaju.Mnogima i silne kiše nisu smetale,klonula su samo dva,ali i za njih još ima nade.Hvala svima na obilasku mog vrta i onda kad mene nema.
Carol onaj cvjetić je Oreganum Kent beauty.I meni je krasan. Dođite opet i puno pozdrava sa konačno sunčanog brega. ![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Čim vidim da si objavila slikice, odmah doskočim u tvoj vrt, a ti uvijek opravdaš moje veselje sa novim primjercima sukulenata i predivnim slikama tvojeg vrta!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Baš su ti se lijepo popunili tvoji cvjetni otoci. Gledam i mislim kako ih već dugo nisam vidjela uživo pa vjerujem da ćemo poslije dopusta doći vidjeti sve promjene i uživati u ljepoti tvog vrta.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Vracala sam se daleko u natrag i sve pomno promatrala ali zaljubila ,
zaljubila sam se u ovo : ![]() romantika pur i ako je i sve ostalo jako jako lijepo ! |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Delospermi očito godi povišena gredica. Ovako rascvjetana izgleda kao da je netko prostro cvjetni tepih na travu. I piknik može početi.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
predivno....bajka!!!
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kako ti je lipo.... echinacee su majstorski slikane, vidi se sva njihova ljepota, a tek sukulenti... držim fige da se prinove zakorjene kako treba
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Koji je ovo cvijet, odmah ispod delosperme? Jako mi je zgodan. Moj Aeonium (crnčić), kojeg si mi poklonila, jedva da ima koji listić. Rasplakala bi se nad njim. Ne znam kaj da mu radim. Zalijem ga jednom tjedno, na suncu je......ma, nisam ja ko ti, za sukulente. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...vjerujem da je godišnji dobro prošao i da si se odmorila, a sada očekujem vidjeti vrt i sukulente...a možda ima i nešto nova?
pusa koka ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
![]() Kalanchoe fedtschenkoi variegata |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |