Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama...... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 151> |
Korisnik | |
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Desert rose,stiglo brzo i u savršenom stanju
Hvala veeeliko ko kuća! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Vijolica,
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Draga Aralija, beskrajno ti se zahvaljujem na velikodušnom paketu "sreće" koji si mi poslala!
Sve je stiglo u odličnom stanju, predivne biljčice i predivni listići! Puno, puno, puno ti hvala!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
lucy - nema na cemu draga
![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Brzi su ti naši
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Miska, draga, tvoje bodljice su mi danas stigle i već su posađene! Hvala!!!
![]() Draga Andina, i tvoj paket mi je danas stigao! Baš si me iznenadila i jako sam ti zahvalna na prelijepim cvjetićima koje si mi poslala. Hvala!!!
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Danas me poštar obradovao svojim dolaskom. Donio mi je paket koji je doputovao iz hercegovačkog vrta. Klaudija, puno ti hvala, biljke su divne, odlično izgledaju i nisu dugo putovale.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Vijolica,
![]() ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
draga Lucy nema na cemu i ono drugo se nadam da cu nac pa ti posaljem ,a nadam se da je paket stigao u jednom komadu posto je prespavao vikend u Splitu.
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Admine, travice su danas sretno doputovale! Zahvaljujem ti od srca na krasnom iznenađenju. Hvala!
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
You're welcome!!!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Danas mi je stigao paket od Nise. Divne biljčice, upakirane s puno pažnje, stigle jako brzo i put odlično podnijele. Nisa, puno hvala.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Draga Saro hvala puno na predivnim biljčicama i ugodnom druženju...veselim se našem slijedećem susretu!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Neka tako i nastavi!
![]() |
|
![]() |
|
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Draga Vijolica,
hvala na krasnom iznenađenju ! ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
vijolica puno hvala.sve je savršeno
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Miškice draga hvala ti puno na slatkim biljčicama koje će krasiti moj vrt...i moje životinjice ti puno zahvaljuju na slasnim poklonima i već ih zadovoljno papaju! A predivne školjkice će naći svoje mjesto za ukras da me podsjećaju na tebe i predivno more!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Sunceeee Hvala ti puno, puno ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Aralija, draga prijateljice, tvoje pismo mi je bilo predivno iznenađenje! Hvala ti što si mislila na mene i poslala mi upravo ono što već dugo priželjkujem.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |