Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama......
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama......

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 151>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2014 u 01:35
Desert rose,stiglo brzo i u savršenom stanju
Hvala veeeliko ko kuća!

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2014 u 10:58
Vijolica,smile71 ovoga puta su zaista bili brzi a ponekad  bi prije stiglo da netko nosi pješke.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2014 u 12:23
Draga Aralija, beskrajno ti se zahvaljujem na velikodušnom paketu "sreće" koji si mi poslala!
Sve je stiglo u odličnom stanju, predivne biljčice i predivni listići! Puno, puno, puno ti hvala!
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2014 u 22:03
lucy - nema na cemu draga Hug
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2014 u 00:38
Brzi su ti naši

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2014 u 17:24
Miska, draga, tvoje bodljice su mi danas stigle i već su posađene! Hvala!!! smile79

Draga Andina, i tvoj paket mi je danas stigao! Baš si me iznenadila i jako sam ti zahvalna na prelijepim cvjetićima koje si mi poslala. Hvala!!! smile79
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2014 u 21:16
Danas me poštar obradovao svojim dolaskom. Donio mi je paket koji je doputovao iz hercegovačkog vrta. Klaudija, puno ti hvala, biljke su divne, odlično izgledaju i nisu dugo putovale.
Sutra je novi dan.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2014 u 16:26
Vijolica, smile79danas me posjetiosmile230Puno ti hvala......
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
dea78 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dea78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2014 u 08:08
draga Lucy nema na cemu i ono drugo se nadam da cu nac pa ti posaljem ,a nadam se da je paket  stigao u jednom komadu posto je prespavao vikend u Splitu.Wacko
Pozdrav iz Zagreba!
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2014 u 20:50
Admine, travice su danas sretno doputovale! Zahvaljujem ti od srca na krasnom iznenađenju. Hvala! smile127
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2014 u 14:44
You're welcome!!!
Sutra je novi dan.
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2014 u 22:56
Danas mi je stigao paket od Nise. Divne biljčice, upakirane s puno pažnje, stigle jako brzo i put odlično podnijele. Nisa, puno hvala.
Sutra je novi dan.
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2014 u 13:18

Draga Lucy, paket je danas došao u najboljem redu

Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2014 u 20:03
Draga Saro hvala puno na predivnim biljčicama i ugodnom druženju...veselim se našem slijedećem susretu!
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2014 u 01:11
Neka tako i nastavi!
Na vrh
petit View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje petit Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2014 u 23:04
Draga Vijolica,
hvala na krasnom iznenađenju !
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2014 u 14:27
vijolica puno hvala.sve je savršeno
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2014 u 18:50
Miškice draga hvala ti puno na slatkim biljčicama koje će krasiti moj vrt...i moje životinjice ti puno zahvaljuju na slasnim poklonima i već ih zadovoljno papaju! A predivne školjkice će naći svoje mjesto za ukras da me podsjećaju na tebe i predivno more!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2014 u 12:29
 Sunceeee Hvala ti puno, puno ! smile79smile86

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2014 u 20:41
Aralija, draga prijateljice, tvoje pismo mi je bilo predivno iznenađenje! Hvala ti što si mislila na mene i poslala mi upravo ono što već dugo priželjkujem. smile71
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.