Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 131> |
Korisnik | |
piky ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Srpanj 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nadam se da su sad malo bolje fotke ovog trojca i neznanaca kupljenog na sniženju za 4,99 kn
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piky ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Srpanj 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 57 |
Hvala nbjelovu to mi puno znaci ,jer kad vidim vase blago moja 2-3 sirotana su nis, no budemo se dogovorili za reznice ili sjeme ak moze
![]() Pročitaj Pravila foruma i pridržavaj ih se. Nikakvi dogovori oko reznica, sjemena i slično nisu dozvoljeni na za to nepredviđemim temama. Postoji tema gdje se mogu oglašavati razmjene i sl. Ovo ti je prva opomena.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Piky, biljke su ti supersnažne i lijepe, bravo.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Hvala ma tek se uhodavam i pokusavam snaci na ovom forumu a slike su prve okinute bit ce boljih.
![]() |
|
![]() |
|
dado.slavnija ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 04 Siječanj 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 196 |
Adina, dok je on ovako lijepo krenio nema brige, samo pripaziti na količinu vode i biti će dobro. Može nakon svega izgledati još lijepše, punije.
Piky, malo loše fotke ali dobro uzgojene biljčine. Samo naprijed polako |
|
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Drago mi je pročitati ovako dobre prognoze! Pričekat ću još neko vrijeme da vidim gdje će sve potjerati grančice, a onda ga iznad najgornje odrezati. Možda se tako pomladi.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Andina, ma to će biti pravi ljepotan kad sad dobije hrpu novih grana na ovako krasnom pravom deblu, ma divota, već ga mogu zamisliti.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Andina, taj će se sigurno oporavit. Veselim se zajedno s tobom jer i moj jedan je bio na izdisaju i na moju veliku radost se oporavio.....
. |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Dugo nisam zalazila na ovu temu jer sam pomalo izgubila interes za tropske hibiskuse, misleći da je moj "starac" (opis na 94. strani ove teme) uginuo. Naime, prošlog se ljeta razbolio - napale ga uši i plijesan po listovima, oni požutjeli i otpali. Zimi sam ga držala u toploj prostoriji nadajući se da će ipak u proljeće krenuti, čak sam ga nekoliko puta zalila razblaženim bioenzimom, no nije bilo znakova oporavka. Totalno sam ga otpisala, ali sam ga ostavila u tegli da bude potpora lablabu za penjanje. Evo kako je izgledao 1. 7. ove godine:
![]() A tada sam na deblu primijetila male zelene točkice i nakon pomnog promatranja shvatila da su to listići! Evo stanja od jučer: ![]() Znam da nema vrijednost kao nekakav posebni kultivar, znam da ovo deblo ružno izgleda, znam da možda i neće preživjeti... ali tako mi je drago što se bori za život! Morala sam to podijeliti s vama.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
![]() |
|
dado.slavnija ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 04 Siječanj 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 196 |
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
![]() |
|
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
![]() |
|
Pozdrav svima!Na forumu sam vidio prekrasne hibiskuse, a kako i sam imam nekoliko htio bih povećati kolekciju.Slikice stižu ubrzo
|
|
![]() |
|
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
![]() |
|
Milice, kako se kaže, nekada je manje više, ali sigurno to neće biti jedini vaši hibiskusi, kada infekcija hibiskusima krene, teško se zaustavlja a kamol i kontrolira :)
|
|
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |