Moj mali dio zagorskog brega |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 41> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[QUOTE=Carol]
![]() gute Feee i na naše zagorske brege stiže polako proljeće, ptičice su se raspjevale, a proljetni cveteki polako otvaraju svoje nježne latice ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Draga Carol a jesi mozda cula dal' te pticice mene zoveju da je vrijeme doci doma , da treba kopati , sijati i saditi ? ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
blue sky ![]() belica, neću više stavljati snježne slike, časna mi pionirska, zato dođi ponovno i za istač. ![]() gute Feee, zato sam si ja mislila, kaj tak fest ptičice pjevaju, pa mora se čuti daaaaaleko. Breg i mi te čekamo. ![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Ha ha, kad je pionirska u pitanju, onda dobro ... Hoću draga, ne brini, jako rado, samo treba neka organizacija pasti i sve se poklopiti, ali vidimo se danas
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Stiže proljeće i na lijepe zagorske brege
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Predivan zagorski bregec
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasni bregi
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Najljepši su bregi u proljeće
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
mali kaktus, temzi, moon, lantana hvala vam. Ovi lijepi, topli dani i na bregu su izmamili poznate nam proljetne cvijetiće. Jaglaci, kojih je bilo još pod snijegom pomalo odlaze ![]() pojavio se prekrasan listić Pasjeg zuba ![]() Euphorbia amigdaloides ![]() ![]() Ceanothus koji mi je nabavila naša belica i jedva se vidio iz teglice, lijepo se raširio i ima pupoljčiće ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
prelijepo ti je gore! sačuvaj mi par sjemenki euphorbie :)
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Prelijepi je tvoj cvijetni bregek u stvarnosti ali molim te
stavi i nama koju slikicu , nek vidimo , nek uzivamo ! ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Euphorbia amigdaloides s ponosom može pokazati svoje cvjetove. Na nekim se slikama jednostavno zaustavim, gledam, gledam i uživam. U tvom me vrtu zaustavila euphorbia amigdaloides.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Najdraži su mi naši jaglaci, kada sve zažute u proljeće, nema mi ljepšeg osjećaja...pasji zub ima prekrasno lišće i jako interesantan cvijet, slijedeće godine nam molim te poslikaj i tu čaroliju...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Obnovila sam sjećanja od prve do zadnje stranice, previše sam bila zaokupljena gledanjem ljepote uživo. Draga Carol zakaj nema slikica, tko će čekati jaglace tek sljedeće godine?Najljepša hvala na predivnim prizorima tvog vrta.
![]() |
|
![]() |
|
Golden Leo ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2010 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 143 |
Predivno cvijeće. Nisam takvo nikad vidjela (osim jaglaca naravno) :)
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Pa da, ni jedne sličice od ožujka!!! Carol, zar ti to štrajkaš?
![]() P.S. I mene je oduševila Euphorbia amigdaloides, ali i one visoke trave (Miscanthus?).
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Prosetala od prve stranice ponovo......prelepo,slatko,sa puno ljubavi uredjeno,uzivala sam iznova .....sve je kao iz bajke.....i ja cekam nastavak....
![]() |
|
![]() |
|
Dragi moji cvjetoljupci, prvo moram srediti sličice, pa ih onda budem stavila. Hvala na pohvalama. |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |