Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 89> |
Korisnik | |
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moze moze kava kako ne :)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Gle ti njih di se poskrivečki dogovaraju za kavu
![]() Martina
![]() Hippy,radovi su ti krasni,pogotovo ove slike
![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Pozdrav Martini! Vidim ja da si oduševila već sa salvetama članove.
![]() Baš sam se i ja pitala gdje je moja zbirka koju sam u OŠ skupljala, ali... tko to zna! Uživajte u kavici! A hippy radovi su ![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Bravo darla
![]() drage cure
znam da nam je ljeto i da bas nije vrijeme za neke pre ideje. Ali....do jeseni mogle bi organizirati neki sajam ili u najmanju ruku neko druzenje za razmjenu salveta i naravno za izlaganje svojih radova. Ako ste za..ja bih mogla nešto napraviti.., a to bi bilo u Novigradu. Javljajte se ako ste zainteresirane. Ostavit cu vam na pp.moj broj telefona .ugodno toplo ljeto svima....i svi na odmor
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Hvala vam!
![]() Ma ovaj sam forum tek sada otkrila i sad ga malo pregledavam kad stignem, stvarno ima super stvari i super ideja.
Je, Shasha, onaj motiv na kutiji je iz jednog komada. To su one salvete od Ihr-a, okrugle. Ubila sam se izrezujuci ga, ali mi je jako lijep, vrijedilo je.
Leonarda, di si nabavila one salvete u Porecu? Takve nisam vidjela nigdje u Zagrebu.
Ovo su salvete koje ja imam viska, pa ako je tko zainteresiran, nek se javi. Meni trenutno trebaju morski motivi - skoljke, svjetionici, brodici, sidra....i tako to.
Ovo su tanjuri koje sam napravila sestri (jedan je u cracle tehnici drugi obicno pobojan)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Ej Branka, Branka...... ![]() ![]() Evo, ja se vratila sa godišnjeg pa bi se malo družila ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Tanjuri su ti jako lijepi ![]() Ja imam nekih salvetica sa morskim detaljima, pa ak si zainteresirana da se malo đoramo....Isuse, ko da idem u osnovnu školu.....a jedno dijte mi je upravo završilo istu ![]() Meni su zgodne ove zadnje, sa " zimskim motivima " ali sve su opcije otvorene ![]() |
|
![]() |
|
Da, iz Zagreba sam ![]() Poslala sam ti PM ![]() |
|
![]() |
|
Pa dobro cure, gdje ste sve nestale
![]() Shasha, još uvijek čekam tvoju adresu ...... |
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
evo ja sam ti se upravo javila na pp ,neznajuči da si ovdje , tj ja nisam bila na ovom mjestu do sada a tina je pisala neovisno o meni .
|
|
![]() |
|
Imam i ja jednu takvu doma koja voli surfati pod mojim nickom ![]() ...poslala sam ti pp ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Darla,stigle mi salvete
![]() Raditi ništa ne stignem,no to mi je ionako "zimska" zanimacija
![]() do sutra.....
![]() |
|
![]() |
|
ok,kasnim jedan dan,no evo par novih salveta
ove imaju sliku samo na toj jednoj četvrtini no bile su jeftine a i 20 ih je u paketu,a i slatke su mi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Darla,
stigle su mi tvoje zimske salvete. Još su ljepše u živo neg na fotkama ![]() I ja sam tebi jučer poslala sa morskim detaljima ![]() |
|
![]() |
|
Ja sam se već vratila s godišnjeg ![]() ![]() Jučer sam ti poslala malo salveta ![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
evo hippy
![]() ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Može, dogovoreno ![]() A onda ću ja tebi nekaj lijepoga poslati ![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
A sa ovim raspolažem za đoranje!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Da li netko ima suncokrete- velike!? Imam jedan projekt sa MKM za njenu novu kupionu pa mi trebaju suncokreti! ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Šeflera za moj pojam rad ti je super,
![]() |
|
![]() |
|
A kak ti veliki suncokreti trebaju? Daj pogledaj u mom topicu onu prvu kutijicu sa suncokretom...jel bi ti takvi odgovarali? Ja sam zainteresirana za tvoju salvetu br. 1 ( istočnjačku ), br. 4 ( crno-bijelu ), a može i br. 5 ( lončanice ) ![]() Javi ak ti odgovaraju moji suncokreti...pa da se đoramo ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |