Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama...... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 151> |
Korisnik | |
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Gute Fee, od srca ti hvala na današnjem paketiću iznenađenja.Super je kad stigne ovako nenajavljen poklon!!!Hvala ti puno!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Josipa , vidim da su listovi hibiskusa u kartonu malo pozutili , ali to nista ne smeta , korijencic je zdrav , molim te samo odmah ih posadi ! Oni veci su ti bijeli a manji su pink i plavi ! Ima jos sitnih oko glavnih drveta , kad se ojacaju i ja vratim , shaljem ti jos ! Draga lucy , samo nek se oni ojacaju i primiju pa cemo se obadvije veseliti , mi zaljubljenice oleandere ! temzi draga , znala sam da si to zelis pa sam se i potrudila . Nadam se da sam ti uljepsala dan i ucinila malu radost ! ![]() |
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Gute Fee hvala ti,stigao paketić!
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
milica7 upravo stigao paketić, hvala
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
gute Fee, paketić je danas stigao. Ljepotani odlični, odmah idu na zakorjenjivanje. Puno hvala. Vidimo se večeras na kavici.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
gutee Fee sve nas jako raduje tvoja nesebicnost...hvala od srca...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala araliji,andji,antonijii nataliji....
![]() ![]() aralija ![]() ![]() ![]() koliko su morale truda uloziti,dati si vremena,ljubavi i paznje prema biljcicama..svaka cast cure...obradovale ste me niste mogle vise...puno hvala do neba vas pozdravlja vasa josipa iz nustra....sve vas isto volim i svaki vas trud cijenim... ![]() |
|
![]() |
|
jucer sam dobila paket od catalpe gdje mi je poslal moj zeljeni paukov cvijet i dunjaricu...hvala do neba na ljubaznosti i trudu...
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Božur, drago mi je da je stiglo....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
hvala Nisi na lukovicama koje ce uljepsati moje kamenjare...i hvala gospodji iz zaboka na prekrasnim hibiskusima koji ce sakriti zid iza kuce...i na svakojakom sjemenju naravno....
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Josipa nadam se da će ti se sve ožiliti,
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Veseli me da sam ti mogla uciniti malu radost ! ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
štefice draga, hvala ti
![]() |
|
![]() |
|
božur3 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 186 |
Hvaka Milice na sjemenu lunarie :)
![]() |
|
![]() |
|
Geko ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 118 |
Zahvaljujem se pčelici7 na biljci Pilea peperomioides.
Puno hvala. |
|
![]() |
|
moj novi paket os štefice ...prekrasni i zeljeni tropski jasmin...jedva cekam da mi se pocne siriti...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |