Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Sad sam se i ja malo zabrinula. Gdje si nam, gazdarice ovih prekrasnih stranica?
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Camellia, gdje si draga? Jesi li smjestila sukulente u zaklon od zime, ima li kakvih noviteta u tvom vrtu, jesi li spremna za zimu, kažu da nam uskoro stiže.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
lijepo..ulozila si i potrudila bit ce to vrt za uzivanje....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
I meni se sviđa. Jako lijepo!
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
vrlo zanimljiva gredica sa travama već sada izgleda lijepo, a na proljeće će to biti prava fantazija
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Novi "postavi", nove biljke, na proljeće se bude pokazala prava slika tvog truda. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Dolaskom jeseni i breg dobiva novo ruho. Draga moja odmori malo leđa, kako ajama kaže i ja sam mislila da nema se što više dodati ali vidim ti ne miruješ i do sadaje bilo sve savršeno a sad.......što reći
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
tvoj vrt je savršen i mislila sam da se nema što dodati,ali ti još uvijek nađeš nekakvu temu za dograđivanje
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Nova postava stare gredice polako se popunjava novim biljkama,slike su po fazama kako sam sadila.Izgled još nije konačan jer još fali malč okolo i neke biljke će imati obruć od lima okolo ispunjem šljunkom. |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Rado dolazim k tebi , ne samo da se nagledam lijepog cvijeca nego i egzota
kakve u zivotu (!) nisam vidjela ! ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
brijeg ti je čista fantazija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Golden Leo ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2010 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 143 |
Predivno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu to je Arabis variegata.
rubensica imam 5 phormiuma.Jedan je već 5 godina posađen.Prve godine je smrznuo uz zaštitu,a bio je preko 1,5 m visine.Onda se slijedeće oporavio i sad je jako velik.Druga dva sam posadila u proljeće,a ove zadnje prije nekoliko dana.Rasadnik blizu mene ima posađene iste vrste već dvije godine i nisu smrznuli.Moje iskustvo je da ako piše -10,mogu i koji stupanj niže. Svima puno pozdrava sa suncem okupanog brega. ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Camellia, divno, kao i uvijek i ponovo mami moj povratak
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |