Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama......
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama......

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 151>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2014 u 23:43
nema veze...nek samo raste....pusa i veliki poz iz slavonije....smile82
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2014 u 18:22
JosipaNu, hvala ti na božuru! smile79 Nisam poslikala tvoj paketić, jer sam žurila posaditi ga dok je još dan, kod mene brzo pada mrak, a i stižem kući s posla gotovo po mraku.
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2014 u 20:27
Nema na čemu! Držim palčeve da ti sve lijepo nikne.smile79
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2014 u 16:49
Andina,hvala na sjemenkicama!
Jako si me razveselila!
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2014 u 20:12
božur3, sjemenkice sretno stigle! Hvala puno, jako se radujem! Ne stignem na forum, tako da ti nisam mogla prije zahvaliti, nadam se da se ne ljutiš. Hug
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2014 u 18:50
Miranda, molim, hvala i tebi takođe!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2014 u 14:48
Draga Antonija,hvala ti na prekrasnim biljčicama!

Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2014 u 17:11
Draga Catalpa stiglo mi je srdašce, hvala ti puno, puno, puno!!!
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2014 u 16:45
Meni je paketić od Natalije donijela mlada poštarica, baš sam se razveselila. Hvala Natalija.....Hug
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2014 u 11:51
Draga Natalia,Hug
Gledam "nešto ",mi mlad poštar na silu gura u poštanski sandučić....misli da malo graknem..a on tihim glasićem " pa gospođo imate poštu...i doda iz Zadra"
odmah sam ga pozvala u kuću i veselili smo se oboje...
Hvala ti od srca,sve je već posađenosmile57.
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2014 u 09:46
Miškice draga, hvala ti punoooooooooo na tradescantii.Predivna je!!!
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2014 u 13:01
Bugice neka ti "malci" brzo narastu u velike krasotice i drago mi je da sam te iznenadila!
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2014 u 08:30
Draga temzi, tvoj paketić s predivnim "malcima" mi je jučer stigao i razveselio me, bio je baš pravo iznenađenje. Hvala ti puno! smile92

Draga SlavujVk, jučer sam primila tvoj paket s predivnim biljčicama. Jako se radujem svemu što si mi poslala. Hvala najljepša! smile230
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2014 u 18:27
Lucy,smile71 i ja se radujem kad  uredno stigne......
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2014 u 17:08
Milice, paketić je danas stigao. Puno ti hvala, dvostruko si me obradovala.
Sutra je novi dan.
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2014 u 20:22
Miškice draga, baš mi je drago da sam te razveselila...sigurna sam da će lijepo rasti u tvojem divnom vrtu, a ostali malenići guštati na novom balkonu! smile79
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2014 u 18:09
TemziZagrljajhvala ti draga
na paketu iznenađenja!Onaj plavi luftmadrac bih najrađe
upotrijebila kao prijevoz do tebe da ti dam smile79pusu
U paketu nije luftić,nego puno slatkih bebolinaca!Uljepšala si mi dan!!!
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2014 u 22:08
nas lovro se potrudio a i ja cu sutra imati posla preko glave...

lovro nas hvala od srca  neke sam vec posadila nisam stigla mrak me uhvatio...svega i predivnoga cvijeca si mi dala...smile81
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2014 u 19:44
Hvala! Hug

Na vrh
Golden Leo View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 143
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Golden Leo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2014 u 18:57
smile161 Sretno ti sađenje draga :* Nadam se da će se primiti i da ćeš i ti u njima uživati kao i ja :) Bit će toga još :)))
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.