Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama...... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 151> |
Korisnik | |
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nema veze...nek samo raste....pusa i veliki poz iz slavonije....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
JosipaNu, hvala ti na božuru!
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Nema na čemu! Držim palčeve da ti sve lijepo nikne.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Andina,hvala na sjemenkicama!
Jako si me razveselila!
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
božur3, sjemenkice sretno stigle! Hvala puno, jako se radujem! Ne stignem na forum, tako da ti nisam mogla prije zahvaliti, nadam se da se ne ljutiš.
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Miranda, molim, hvala i tebi takođe!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Draga Catalpa stiglo mi je srdašce, hvala ti puno, puno, puno!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Meni je paketić od Natalije donijela mlada poštarica, baš sam se razveselila. Hvala Natalija.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Natalia,
![]() Gledam "nešto ",mi mlad poštar na silu gura u poštanski sandučić....misli da malo graknem..a on tihim glasićem " pa gospođo imate poštu...i doda iz Zadra" odmah sam ga pozvala u kuću i veselili smo se oboje... Hvala ti od srca,sve je već posađeno ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Miškice draga, hvala ti punoooooooooo na tradescantii.Predivna je!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bugice neka ti "malci" brzo narastu u velike krasotice i drago mi je da sam te iznenadila!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Draga temzi, tvoj paketić s predivnim "malcima" mi je jučer stigao i razveselio me, bio je baš pravo iznenađenje. Hvala ti puno!
![]() Draga SlavujVk, jučer sam primila tvoj paket s predivnim biljčicama. Jako se radujem svemu što si mi poslala. Hvala najljepša! ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lucy,
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Milice, paketić je danas stigao. Puno ti hvala, dvostruko si me obradovala.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Miškice draga, baš mi je drago da sam te razveselila...sigurna sam da će lijepo rasti u tvojem divnom vrtu, a ostali malenići guštati na novom balkonu!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Temzi
![]() na paketu iznenađenja!Onaj plavi luftmadrac bih najrađe upotrijebila kao prijevoz do tebe da ti dam ![]() U paketu nije luftić,nego puno slatkih bebolinaca!Uljepšala si mi dan!!!
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
nas lovro se potrudio a i ja cu sutra imati posla preko glave...
![]() ![]() ![]() ![]() lovro nas hvala od srca neke sam vec posadila nisam stigla mrak me uhvatio...svega i predivnoga cvijeca si mi dala...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Hvala!
![]() |
|
![]() |
|
Golden Leo ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2010 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 143 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |