Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 196197198199200 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vidim da vodiš pravu borbu sa zimama i ledom, nadajmo se da će ova koja nam dolazi biti milostiva i malo se sažaliti nad našim biljkama. zimski jasmin ![]() koliko sam shvatila da ne voliš ukrasne djeteline, a vidi je kako je lijepa! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() Pogled kroz ogradu iza koje kraljuje i cvjeta bršljan, a ispred sjaje prekrasne jesenje boje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kako li divan može biti pogled kroz žičanu ogradu! Sve skupa djeluje mi kao jedna uredno posložena slagalica jednog vrta - bajkovitog, toplog, umirujućeg, vrt koji je jesen okitila svojim najljepšim bojama.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Draga Slavuj
![]() hvala ti na biserima ![]() i sjaje kao pravi u jesenjim bojama tvog vrta!
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
samo da se javim...pregledana ste teta slavujko...a ja sam festucu izvadila van....hvala mila na savjetu...pusaa velika
![]() ![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Brugmansija još uvijek cvijeta, ali sutra ju ipak moram orezati jer najavljuju minuse i snijeg.
Odlučila sam ju ove godine ostaviti u vrtu. Oko korijena sam joj stavila novine i hrpu poluzrelog komposta, a grane ću joj dobro umotati flisom. Ako bude blaga zima, možda i preživi, ako ne, imam mladu biljku koju ću na proljeće ponovo posaditi. Prevelika je za vađenje, grane su joj postale pravo stablo. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
NinettA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Hvala ti na lijepim sličicama....osim naravno zadnje
![]() Danas sam povadila "brdo" malih slatkih i bezobraznih ![]() ![]() ![]() Uživaj... ![]() |
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
![]() |
|
Nninetta, primjetila sam da puno biljaka sadiš u "špalir", i to odgajaš godinama, šta godinama???
desetljećima! ...i onda se čudiš što se jadne biljčice posakrivaju kada ih kreneš tamaniti ![]() Napisala si da si posadila poveći zimski jasmin, pazi da i on ne bude uskoro na optuženičkoj klupi!!! ![]() |
|
![]() |
|
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() ![]() |
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
![]() |
|
lucy
miska JosipaNu ![]() |
|
![]() |
|
arčik, dobro došla!
Drago mi je da si uživala u šetnji mojim vrtom i puno hvala za pozdrav. ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ocvjetala falopija ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
![]() Najbolja foto ilustracija pjesme Dobriše Cesarića Kasna jesen Posve polako, u maglenom plaštu, Jutros je ušla u selo. Kroz baštu Prošla je pored ocvalih lijeha, Nađoh je ispod snuždenih streha. List je za listom, dršćuć od straha, Počeo padat od njezina daha. Otkrih je skritu u dimnjaka dimu, I čuh je kako doziva zimu. Draga Slavujko, tvoja prekrasna fotografija poslužit će mi kao motivacija kad budem obrađivala ovu pjesmu. Slika je toliko ekspresivna, toliko sadržajna i toliko jesenska da je moram iskoristiti! A vrt - negdje bujan i gorući, negdje opušten i snen... a u svemu prekrasan!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Draga moja Andina,
nemam riječi kojima bih ti mogla zahvaliti za ovu poruku. Nisi ni svjesna koliko su mi tvoje riječi i stihovi našeg dragog Dobriše uljepšali ovo ružno veče. Cijela tvoja poruka će biti objavljena u knjizi, koju ću, nadam se, završiti do svibnja, i već te sada pozivam na moju cvjetnu večer. |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Susjedo kod tebe u svako doba prelijepo.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Hvala ti Miro!
![]() Jutros je izlazeće sunce, iz jednog novog kuta, obasjalo i pozlatilo vrt. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Nakon toliko ispisanih stihova, misli, objavljenih fotografija, svega izrečenog što čovjeka oplemenjuje, ponekad potakne na razmišljanje ... i na kraju objava onoga što smo svi željeli i očekivali. Drago mi je što ćemo imati nešto poučno, trajno i opipljivo.Jako se radujem
![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
jedva cekam prezentaciju u knjizari....knjigu o cvijecu sa posvetom...slavujka moja znas ti koliko si ti meni dala sa svim ovim nasim cvijecem....kao bi ja bez njega sada,....poz mojoj vrijednici...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 196197198199200 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |