Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Konačno završeno,ostalo još malo posla za slijedeću sezonu. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
moon
![]() Mari5510 ![]() JosipaNu ![]() Anastazija ![]() Retriver Sara ![]() Belina ![]() SlavujVk imaš pravo,kukurjek je nastradao od previše kiše. ![]() Lucy ne znam koliko imam sukulenata,ali 5 velikih polica i još nešto sa strane,svakako puno za održavanje. ![]() blue sky ![]() bugicaza5 ![]() SlavujVk ![]() aralija ![]() Sve vas puno pozdravljam i zahvaljujem vam što posjećujete moj vrt. ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Znam da je sve spremljeno ali ljepotu brega zimi daje bjelina, molim malo bjeline
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Dugo nas nisi obradovala sa svojim sličicama. Sigurna sam da je tvoj brijeg prelijep u ovoj bjelini.
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Evo i mene, onako brzinski u prolazu...
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Sukulenti su ti doista posebni. Znaš li možda koliko vrsta sukulenata imaš?
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() Gledam ovaj kukurijek, što se dogodilo njegovim cvjetovima, jesu ga kiše uništile? |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
I moji sedumi palmeri su cijelu goodinu vani, i oni u zemlji i oni u cvijetnjacma, Kiša po njima pada, a i snijeg kad ga bude. Isto tako oi čuvarkuće. Ove godine kiše je bilo puno kod mene i sukulenti i kaktusi su non stop bili obilno zaliveni, to im je jako godilo. Naravno, imaju dobru drenažu. Narasli su i nabujali za ne povjerovati
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Sukulenti su ti prekrasni, savršeni zapravo!
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
I moj palmeri koji je vani u kamenjaru isto tako izgleda (onaj vani ali u tegli ne). Ja sam odavno rekla da nije istina da im ne treba puno vode, puno su ljepši kad se više zalijevaju. Isto kao i čuvarkuće - ja sam svoje jednom skoro izgubila jer sam se držala pravila i nisam ih baš zalijevala. Super ti izgledaju i sukulenti na zimovanju, samo nek tak i ostane. I moja Echeveria uvijek dobije uši na cvjetovima, možda su mi od tuda i krenule dalje. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
i moj vani...jasam si i mislila da jeza van..raste vec sam ga tarspelcara na nekoliko mjesta....krasna kolekcija...ljepo je kad nas darivas svojim slicicama...prdivno,...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sedum palmeri vani..vidjela sam negdje u gradu u jednom vrtu, no ja se svoje nisam usudila ostaviti preko zime |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Eeee, vidim vidim
![]() Kako su ti krasni
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |