Bugičine slatko - slane stranice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 14> |
Korisnik | |
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugice hvala za recept
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Nema na čemu.
![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
![]() ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
rajski vrtovi, draga moja, evo mene je sad sram
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Ma svaka ti čast, baš si prava vrednica! Dobro je rekla Rajski vrtovi: sretna je obitelj koja te ima.
|
|
![]() |
|
Draga Cimi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Sviđa mi se ova tvoja tema, većinom jednostavni, stari recepti, a dobro se podsjetitit..ma najbolje je ono raditi šta smo naučili od svojih roditelja, to je već utrt put..Lijepi pozdrav tebi i familiji
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Imaš li kavu preporuku za kolače i kekse koji mogu stajati? Trebam napraviti i nositi u goste, da ne radim tamo umorna sa puta.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Hvala ti, draga Mari!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko, nadam se da neće biti kasno da ti otpišem dok malo prolunjam svojim tekicama, imam jako puno recepata, na neke i zaboravim...
![]() |
|
![]() |
|
smrckice, evo: uvijek je fina, a lagana za uraditi juli pita, pa stollen - božićni kruh, kokos kuglice, čoko kuglice, chocolate chip cookies, ružice, speculas keksi, čokoladna pita, zobeni keksi za one koji vole zdravije, makovnjača, orehnjača... ma, dalo bi se staviti još na popis...
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sad tek vidim ovo.
Koji su ekstra keksi? Nešto me krenili keksići ![]() Koji jerecept za te speculas kekse,ima ih više? Možda ovaj http://torta-pinjur-pjat.blogspot.com/2014/12/speculaas.html |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Izgleda dobro i taj, ja radim bez kalupa i po ovom:
250 gr maslaca 1 šalica šećera 3 šalice brašna 1 jaje 1/2 praška za pecivo 1/2 žličice soli 1 žličica naribane limunove korice 1 žličica cimeta 1/2 žličice muškatnog oraščića u prahu 1/2 žličice đumbira u prahu 1/2 šalice mljevenih badema Začine sasvim adekvatno zamjenjuje 1 žlica Kotany začina za medenjake. Ako je tijesto pretvrdo dodati malo kiselog vrhnja ili mlijeka. Dobro umijesiti, Oblikovati po želji - ja stavim komade tijesta u stroj za pravljenje suhih keksića i istiskujem preko kalupića kakve želim. Kratko se peku da ne zagore.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zova ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: bihrs Status: Offline Bodovi: 319 |
Uf Bugi ova Josefina djeluje baš njami.
|
|
![]() |
|
zova ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: bihrs Status: Offline Bodovi: 319 |
Vidim da te ne mrzi ubacivati slike,a znaš koliko sam muke ja pršle god.imala da ih ubacim,meni je i prebacivanje sa fa već komplikovano.Jesu li izmislili neki lakši način za ubacivanje slika na forum.?
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
bugicaza5, radi se radi punom parom, sve fino izgleda
|
|
![]() |
|
zovice, dušo...
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |