arčilend |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 54> |
Korisnik | |
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mora da je predivno sve pod snijegom...savrsena nedirnuta priroda.....joj kako uzivate....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Prekrasno!Osjećam se kao u bajci "Lav,vještica i ormar".
![]() ![]() Čupko uživa
![]() |
|
![]() |
|
zova ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: bihrs Status: Offline Bodovi: 319 |
Lijepo je ,ali ja ti baš i nisam zimski tip ,mene proljeće oduševi
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Evo i mene...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Gledam, uživam, učim. Baš si na vrijeme prije snijega pripremila hranu za ptice, ušuškala biljčice. Šteta što nije bliže pa da možeš iz tople kuće uz šalicu čaja promatrati ovaj predivni svijet.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
![]() |
|
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Preslatka mala njuškica,
![]() okićena zaleđenim grudicama snijega ![]() i ne ide mu se doma! ![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
bas je slatki tako smrznuti...a moj se boji hodati po snijegu....sad nakon par dana se tek opustio....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
miska,
JosipaNu, ne možete ni da zamislite, koliko je on neumoran...kad je kiša, mokar je do gole kože, i opet neće u kola...napravi deset kruga i opet isto...zovemo ga...pretimo...jurim ga naokola...kao da je tek stigao...ništa...znači, oko svakog drveta pronjuška...kad krenemo u šetnju, a loše vreme, MM kaže da ga ostavimo kući...ali taj tužan pogled, uvek me pokoleba...kola su nam prljava, od blata, samo zbog njega...čupave su mu šapice i na njima se nahvata i sneg i kal... |
|
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Uvijek kada dođem k tebi naiđem na pravu reportažu! Detaljno nam prikažeš put tako da ponekad imam osjećaj kao da sam već tamo bila, nekako mi je sve poznaato i drago - osobito most ovako pod snijegom...
![]() |
|
![]() |
|
desert rose,
![]() u pravu si, uvek detaljno prikazujem put, zato što je to stvarno pravi užitak... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() neke stvari bi mi čak i promakle da nije njega... |
|
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Zbog ovakve ljepote se vrijedilo smrznuti, što je još jedan dokaz koliko voliš arčilend. A izgleda da malo njuškalo uživa još više. Na takvim mjestima čovjek prikuplja snagu i pronalazi mir i ljepotu.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |