Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Prirodni vrt
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - arčilend
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

arčilend

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 54>
Korisnik
Poruka
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2014 u 05:40
mora da je predivno sve pod snijegom...savrsena nedirnuta priroda.....joj kako uzivate....smile79
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2014 u 13:44
Originalno poslano od člana arčik arčik napisao:

Miranda,......

dođi na piće...sigurno ćeš se zagrejati...

smile96  Evo me, draga!

Ako me zamete putem,pošalji Čupka da me otkopa!LOL Vidim da se on sasvim dobro snalazi na snijegu!LOL
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2014 u 18:09
Prekrasno!Osjećam se kao u bajci "Lav,vještica i ormar".

smileykroz ormar (mislim da se zove narnija) u snježnu idilusmiley
Čupko uživalol
Na vrh
zova View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zova Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2014 u 18:18
Lijepo je ,ali ja ti baš i nisam zimski tip ,mene proljeće oduševi
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2014 u 19:08
Evo i mene... smile117 ... Malo sam se proskijala kroz arčilend... volim snijeg u kombinaciji s dobrim bucama, kapom, šalom i rukavicama... smile167
Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2014 u 11:38
Gledam, uživam, učim. Baš si na vrijeme prije snijega  pripremila hranu za ptice, ušuškala biljčice. Šteta što nije bliže pa da možeš iz tople kuće uz šalicu čaja promatrati ovaj predivni svijet.

"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2014 u 19:10
JosipaNu,
Miranda,
miska,
bugicaza5,
rajski vrtovi,

mi krećemo u šetnju...ako želite možete s nama...

...
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2015 u 11:40

...jedan od izvora...

.........

...

......

...

...

...

...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2015 u 13:07
nebo iznad arčilenda...hik...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2015 u 13:11
...nema puno snega...ali je hladno...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2015 u 13:19
...e, kad se uspenjemo uz ovu kosinu, nalazi se arčilend...to je nekad bilo prekriveno drvećem, ali lopovi su učinili svoje......

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2015 u 13:31
...ipak ćemo mi nakolo...

...

niko nije prolazio ovuda, samo ......
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2015 u 13:44
...na kraju je dobio jednu ćušku po nosu ...jer napravi 10. kruga oko kola...neće kući...

e sad smo dobri......

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2015 u 13:52

......

...

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2015 u 16:08
Preslatka mala njuškica,
okićena zaleđenim grudicama snijegasmilie_tier_134.gifima puno posla
i ne ide mu se doma!
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2015 u 16:34
bas je slatki tako smrznuti...a moj se boji hodati po snijegu....sad nakon par dana se tek opustio....
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2015 u 17:37
miska,
JosipaNu,
ne možete ni da zamislite, koliko je on neumoran...kad je kiša, mokar je do gole kože, i opet neće u kola...napravi deset kruga i opet isto...zovemo ga...pretimo...jurim ga naokola...kao da je tek stigao...ništa...znači, oko svakog drveta pronjuška...kad krenemo u šetnju, a loše vreme, MM kaže da ga ostavimo kući...ali taj tužan pogled, uvek me pokoleba...kola su nam prljava, od blata, samo zbog njega...čupave su mu šapice i na njima se nahvata i sneg i kal...
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2015 u 18:30
Uvijek kada dođem k tebi naiđem na pravu reportažu! Detaljno nam prikažeš put tako da ponekad imam osjećaj kao da sam već tamo bila, nekako mi je sve poznaato i drago - osobito most ovako pod snijegom... smile65
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2015 u 19:01
desert rose, #cvetic#...
u pravu si, uvek detaljno prikazujem put, zato što je to stvarno pravi užitak......
#6*# #5*# #3*# #2*#...putovanje se otegne u beskonačno......šta misliš zbog koga...
neke stvari bi mi čak i promakle da nije njega...
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2015 u 18:33
Zbog ovakve ljepote se vrijedilo smrznuti, što je još jedan dokaz koliko voliš arčilend. A izgleda da malo njuškalo uživa još više. Na takvim mjestima čovjek prikuplja snagu i pronalazi mir i ljepotu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 54>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.