Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 311312313314315 319>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2014 u 22:31
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

Ovo su slike sukulenata koji rastu vani,natopljeni vodom,na temperaturi koja je danima u jutro bila 2-5 st i 20 dana bez sunca,a izgledaju savršeno.Proturječili su svim pravilima o njihovom uzgoju.

sedum palmeri vani..vidjela sam negdje u gradu u jednom vrtu, no ja se svoje nisam usudila ostaviti preko zime
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2014 u 07:58
i moj vani...jasam si i mislila da jeza van..raste vec sam ga tarspelcara na nekoliko mjesta....krasna kolekcija...ljepo je kad nas darivas svojim slicicama...prdivno,...smile64
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2014 u 11:39

I moj palmeri koji je vani u kamenjaru isto tako izgleda (onaj vani ali u tegli ne).
Ja sam odavno rekla da nije istina da im ne treba puno vode, puno su ljepši kad se više zalijevaju.
Isto kao i čuvarkuće - ja sam svoje jednom skoro izgubila jer sam se držala pravila i nisam ih baš zalijevala.
Super ti izgledaju i sukulenti na zimovanju, samo nek tak i ostane.
I moja Echeveria uvijek dobije uši na cvjetovima, možda su mi od tuda i krenule dalje.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2014 u 12:06
Sukulenti su ti prekrasni, savršeni zapravo!
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2014 u 12:24
I moji sedumi palmeri su cijelu goodinu vani, i oni u zemlji i oni u cvijetnjacma, Kiša po njima pada, a i snijeg kad ga bude. Isto tako oi čuvarkuće. Ove godine kiše je bilo puno kod mene i sukulenti i kaktusi su non stop bili obilno zaliveni, to im je jako godilo. Naravno, imaju dobru drenažu. Narasli su i nabujali za ne povjerovati 
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2014 u 13:55
smile79Prošetala,uzdisala,divila,a da ne kvarim...tiho odlazimHug
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2014 u 20:42

Da si kraljica sukulenata, to već znaš, da su posebni, i to znaš.Big smile
Gledam ovaj kukurijek, što se dogodilo njegovim cvjetovima, jesu ga kiše uništile?
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2014 u 00:27
Sukulenti su ti doista posebni. Znaš li možda koliko vrsta sukulenata imaš?
Sutra je novi dan.
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2014 u 18:10

prekrasan pogledHug
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2014 u 08:45
Evo i mene, onako brzinski u prolazu... Hug
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2014 u 12:10
Dugo nas nisi obradovala sa svojim sličicama. Sigurna sam da je tvoj brijeg prelijep u ovoj bjelini.smile167
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2014 u 16:34
Znam da je sve spremljeno ali ljepotu brega zimi daje bjelina, molim malo bjeline
smile79
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2014 u 09:17
moon

Mari5510

JosipaNu

Anastazija

Retriver Sara

Belina

SlavujVk imaš pravo,kukurjek je nastradao od previše kiše.

Lucy ne znam koliko imam sukulenata,ali 5 velikih polica i još nešto sa strane,svakako puno za održavanje.

blue sky

bugicaza5

SlavujVk evo slike stizu.

aralija malo snježnih slika za tebe,sunčano je,ali dosta hladno.

Sve vas puno pozdravljam i zahvaljujem vam što posjećujete moj vrt.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2014 u 09:20

Konačno završeno,ostalo još malo posla za slijedeću sezonu.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2014 u 09:24
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2014 u 09:25
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2014 u 09:26
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2014 u 09:27
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2014 u 09:30

A ovo je slikano jutros,35 cm snijega,hladno,kod mene sutra i prekosutra najavljuju -15 i -20,znači mogu se oprostiti od nekih biljka.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2014 u 09:31

Sukulenti zbrinuti
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 311312313314315 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,547 sekundi.