Vrt za moju dušu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 117118119120121 125> |
Korisnik | |
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nikad cula za taj narcis ...zimski...cudo prirode...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
I ja sam često ovdje samo se ne oglašavam.... tvoj vrt je pravi očaravajući botanički vrt!
![]() |
|
![]() |
|
rea ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2014 Lokacija: hrvatska Status: Offline Bodovi: 125 |
ostavljam trag, ali doći ću opet jer taj vrt je odmor prava terapija opuštanja
![]() |
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Ako klima dozvoljava uvijek je lijepo imati i dašak egzotike u vrtu. Ovaj kutak jako lijepo izgleda.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Ovo će izgledati prekrasno!
![]() Grote su savršene!Trave i čuvarkuće čuvaju mjesto kaktusima.
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Sta bi ja dala za ovakvo kamenje...prekrasno vec sada a kad se kaktusi postave ajme ljepote....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Predivno!!!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Odlicno sad vidim..pdlicna kombinacija...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Ma ja vidim gdje mogu doći ukrasti kamene :)
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Na ponovljenoj slici se bolje vide jer im se boja stapa sa bojom kamena. Želim ti puno uspjeha s njima, jesu li to kod tebe neke stupaste vrste ?
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Koliko veliki narastu ovi kaktusi i koliko im treba do pune veličine?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Znači, kaktusinjak se proširuje. Sada mi je lakše predočiti kako to izgleda u cjelosti, pa ti želim uspjeh u proširivanju. Nikad ne bi rekla da postoje kaktusi koji podnose tako velike niske temperature. Znala sam da prežive malo ispod nule, ali -20. Kod tebe kao da nema uopće zime. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
kaktusnjak sa cuvarkucama...ajme kakva kombinacija...uostalom ja bi dobro nahranilana ta dva ljuta psa...pa ih jedno tj dana hranila prije ulaska...hahaha...osice upamti...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica - ovaj na slici ima promjera 2.5 - 3 cm...koliko narastu baš ne znam...ova vrsta je zahvalna jer jako brzo počinje cvijetati i radi toga što ispušta vodu iz sebe može izdržati jako niske temperature do -25
Carol - ovo je treća godina da sam počeo sa kaktusima i svako toliko površine sa cvijećem zamijenjujem sa kaktusima...vrste kaktusa koji se sada zimi smežuraju su u redu...neke vrste koje ostaju u nepromijenjenom obliku malo su problematične... čim malo zatopli oni se bude i radi naglog kolanja sokova znaju pucat...to mi se sada dogodilo sa jednim E. engelmani ...nadam se da mi neće istrunuti...hvala na lijepim željama JosipaNu - ja sam se samo šalio nisu psi tako opasni... |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Često svratim i divim se vrtu, ostavim trg ili ne to nije bitno ali ovaj kaktusnjak zasližuje mojih par nesuvislih riječi jer nema tih slova kojma se to može opisati, naprosto riječ "prekrasno" je malo otrcano, a kod nas ne postoji u vokubularu nešto drugo (ili meni ne pada na pamet) Ali da kažem na što me ovo podsjeća (a stariji kao ja će se toga sjetiti) na prvi čovjekov korak na mjesec (Apollo 11) Neila Amstonga , ove rupice na kamenu točno me podsjećaju na tu sliku a ukomponirane s kaktusima i čuvarkućama dali smo mjesecu novu dimenziju navno iz tvog vrta. Poslužit ću s njegovom rečenicom (ako se dobro sijećam)" Mali korak za čovjeka ali divovski za čovječanstvo" Tako je i ovaj korak mali za tebe a divovski za svih nas koji ga gledamo i divimo se
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
aralija - hvala vam - oduvijek me privlačila izrada kamenjara a sada i izrada kaktus vrta...u to uložim dosta truda i vremena,praktički svaki kamen po nekoliko puta stavljam u različite položaje i gledam da li je dobro postavljen...ja to uvijek radim po svom guštu i ne zanima me da li je to napravljeno po nekim propisima ili standardima...kao što kaže naslov ovo je vrt za moju dušu i ja se uz njega opuštam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Bravo muhlenbergia! Hvala za ovu sličicu, predivne su!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 117118119120121 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |