Moj mali dio zagorskog brega |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 41> |
Korisnik | |
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
jedva cekamo da se fotic popravi....nemoj nas zanemarivati...ljepa setnjica...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Jedva cekam nove proljetne slikice iz ovog vrta..
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
Catalpa, ti si blizu pa bi mi bilo drago, kad se i vrijeme proljepša, da dođeš na breg ![]() aralija, na sreću do sada nije bilo puno lopatanja, a fotić mi nije bogzna šta, pa nisam ništa niti slikala
![]() |
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Znam da je fitnes lopatanje u tijeku ali za nas željne snijega molim malo sniježnog ugođaja
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
samo da se javim i čekam slikice sa ovog divnog brega...
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Draga Carol, ostavljam ti veliki pozdrav u iščekivanju novih slikica tvog divnog cvijeća...
![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Sunce je obasjalo...jesen obojila mali dio zagorskog brega...on se sakrio i ne vidi se...suza
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
A paukov cvijet...
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Carol , ti najbolje znas koliko volim biti na tvojem bregeku , biti ce opet dana ! ![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Lijepe travice, predivni sedumi...ali moj favorit je Lespedesa, prekrasna je, ne mogu je se nagledati!
Jako mi se sviđa kompozicija vrta!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() blue sky, pozdrav i tebi. Puno prekrasnih cvjetova doselilo je iz tvoje nizine na naš brijeg ![]() gute Fee, jako mi je drago da si došla u posjetu, a još draže kad te vidim u živo. |
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
I ja sam bila na najlepsem bregeku v Zagorju !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
pozdrav ovome prekrasnom brjegu i njegovima vlasnicima
![]() |
|
![]() |
|
I meni je na tom bregeku najljepše,uz predivno uređen okoliš,preljepi pogled i divno društvo. Raj na zemlji.
|
|
![]() |
|
Lucy, mislim da je to Sedum furusei. Nije dugo kod mene, pa niti ne znam kako bi trebao izgledati cvijet, a mislim da, ko i svi sukulenti, vapi za suncem. Ako sam fulala u imenu, naša Camellia (ona je "doktorirala na sukulentima") me bude ispravila. Hvala, rajski vrtovi. |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |