Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Prirodni vrt
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - arčilend
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

arčilend

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 54>
Korisnik
Poruka
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2015 u 00:14

"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2015 u 00:17
susret ranoranioca i spavalica...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2015 u 00:19
jedina slika na kojoj sam ja uslikana...bez glave...u zelenim dokolenicama...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2015 u 00:23
sto sa predjelom...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2015 u 00:31
štimovanje instrumenata...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2015 u 00:37
pevači...vrsni...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2015 u 00:43
dok se čeka, da pristignu još neki članovi ove male družine...uvežbava se repertoar...naravno mene nema jer sam "paparaco"...
neki su već zauzeli ljuljašku...moj sin i njegova devojka...maleni čupko je svuda po malo...nagleda teritoriju...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2015 u 00:45
nastavak sutra...
Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2015 u 06:52
Za ne povjerovati. Kako si ti to divno skockala, predivan stol, dekoracije, tenda. Oduševljena sam arčik tvojim trudom, radom i entuzijazmom. Bravo draga, mislim da je društvo moralo biti oduševljeno.
smile78 smile186
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2015 u 10:23
Originalno poslano od člana rajski vrtovi rajski vrtovi napisao:

Za ne povjerovati. Kako si ti to divno skockala, predivan stol, dekoracije, tenda. Oduševljena sam arčik tvojim trudom, radom i entuzijazmom. Bravo draga, mislim da je društvo moralo biti oduševljeno.
smile78 smile186

rajski vrtovi,    ...
nisam samo ja zaslužna za sve ovo...najteže poslove uradio je MM...
društvo nam je fenomenalno, tako da su i oni doprineli da sve prođe fantastično...vreme prelepo...hrana vrhunska...vina još bolja...naša domaća...svi imamo vinograde i pravimo vina...muzika za dušu...
pevalo se do kasno u noć...
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2015 u 11:54
stvarno ste svoj trud lijepo podjelili u ovom prazniku...drustvo je za svaku pohvalu...a ti i mm ste sigurno uzivali u trudu svoga znoja...predivno....drago mi je da je tako....smile86
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2015 u 16:23
pravi fešta prirodnom okruženjuClap i stol u stolice u stiluBig smileThumbs Up
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2015 u 19:36
Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

stvarno ste svoj trud lijepo podjelili u ovom prazniku...drustvo je za svaku pohvalu...a ti i mm ste sigurno uzivali u trudu svoga znoja...predivno....drago mi je da je tako....smile86

JosipaNu,    ...nismo se mnogo opteretili...priroda daje, ne traži...druge stvari mi uzimaju mnogo vremena...trenutno kopam vinograd, tako da je sve u drugi plan...sadnja i nega već posađenog odradi se usput...traljavo...
društvo nam je fenomenalno i lako ih je oduševiti...svi učestvujemo u realizaciji...ja sam zadužena za pripremu hrane (mesa, salata i hleb)...kolače oni donose...piće...svi...ko šta ima...
muzika...već sam pisala o tome...svi pevaju...a većina zna i da svira...
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2015 u 19:44
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

pravi fešta prirodnom okruženjuClap i stol u stolice u stiluBig smileThumbs Up

Mari,5510... ...u pravu si, prava fešta...prelep dan...da smo naručivali vreme ne bi bilo tako idealno...toplo...bez vetra...bez komaraca...tenda nas štitila od sunca...
sto je pravljen prethodni dan...stolice od stare trešnje...imali smo drugi sto, četvrtasti...ali nekako skučeno...njega smo iskoristili za pripremu hrane...
inače kod pravljenja stola, bilo muka...ozbiljnih...nema struje, pa se sve ručno šrafi...zeznula nas i testera...nije htela da upali...i rezanje smo radili običnom testerom... ...ali na kraju je sve bilo spremno...
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2015 u 21:48
Ovo je bilo jedno prekrasno druženje,

vidjelo se da ste uživali,

sve one pripreme su vam se isplatile, sve je prekrasno...    
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2015 u 22:26
Originalno poslano od člana @kaktus @kaktus napisao:

Ovo je bilo jedno prekrasno druženje,

vidjelo se da ste uživali,

sve one pripreme su vam se isplatile, sve je prekrasno...    

@kaktus, ...da fenomenalno smo se proveli...svi su rekli da moramo sve ovo da ponovimo...ove godine...inače, u ovom sastavu sastajemo se za 1.Maj. Ovo je peti put...Malo je teže da se okupimo, jer nisu svi iz istog mesta...ima ih neki koji su iz druge zemlje...Njih još uvek nisam stavila na CIF, jer su malo kasnili...pa su i uslikani kasnije...bilo nas je 7 para...
Pošto nismo svu hranu pojeli, trebalo je da ih pozovem i sutradan...dam svakom po motiku...kako bi mi pomogli da okopam vinograd...1000kom/14...!!!
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2015 u 20:18
Konačno završeno kopanje vinograda...

mazuljak...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2015 u 20:23
1.Maj...napravila sam predivne slike...i divno smo se proveli...želim da ih podelim sa prijateljima sa CIF_a...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2015 u 20:25
veselo...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2015 u 20:33
dobro je, što ovde svako može da radi šta želi...

neki spavaju...

neki telefoniraju...

neki smatraju da treba, inventar, potrpati u kolima, jer čemo na kraju biti pripiti...pa valja to uraditi na vreme...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 54>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.