Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 264265266267268 312>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2015 u 15:57
Josipa. pozdravljam te.....Prvih 100 godina tako pravimo greške a onda poslije ćemo bolje znati ( šala mala)
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2015 u 09:15
da kazu prih sto je najteze....hahahha...a ono kod mene je u kalicu albicija a ne astilba....kazu prve godine treba biti unutra zimu sljedece ide van....ima ju mopj susjed pa sam nekoliko grana stavila na zakorjenjivanje ako sta uspije ...Thumbs Up
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
rubensica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rubensica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2015 u 12:16
Lijepi hibiskusi..
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2015 u 07:55
Rubensica,smile71 hvala....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2015 u 07:55
Nekoliko novih sličica....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2015 u 07:57
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2015 u 07:58
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2015 u 08:01

Isti cvijet, samo je na slici ispalo da je druge boje....

Na drugoj slici je zapravo prava boja.....

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2015 u 11:18
nezna se koji je cvijetic ljespsi...kod mene przi jako da ne zalijem svaki dan bilo bi svega,srecom nisam orna ovih dana da kopkam mislim da bi suncanicu dobila....smile46
bas te volim obici...ovijek lijepe slicice stavis...raj za oci...smile64
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2015 u 11:47
Josipa,Hug hvala ti na posjeti i na tvome komentaru.... Priroda se pobrinula da su cvijetići lijepi a ja samo prenosim tu ljepotu pa mi nekad bolje uspije a nekad baš i ne.......
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2015 u 12:01
Jutros u 6 sati dočekali me procvjetani...

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2015 u 12:04
Ovaj močvarac se nije još potpuno otvorio, jutros u 6 sati. Sada sam išla gledati ali nije još potpuno otvorio svoje latice. Kad se potpuno otvori ( predveče) onda ću ga  ručno oprašiti. Sada prije minute sam išla ali se još ne skida pelud.....

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2015 u 12:07
imam i ja propusta u neznanju uradila dosta...al ucimo i volimo to je najbitnije....uzitak je vidjeti ovaj bijeli hibi....bas je krasan...Star
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2015 u 12:07
Još jedan hibiskus siriakus.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2015 u 12:17
Bili su prošle godine veći cvjetovi.... Mislim da je ovo pretoplo vrijeme uzrok što su malo sitniji. Svaki dan polijevam ali izgleda da bih trebala i dva puta.......
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2015 u 12:24
Prejako sunce i ja namocim svaki dan pa su mi se neki osusili i to dosta...
Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2015 u 16:38
Obožavam ove "vrtne" hibiskuse, krasna boja milice. Smile
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2015 u 16:52
Rajski vrtovi,smile71 hvala ti na posjeti... Počela sam ove godine više saditi cvijeće što može ostati vani a ovi vrtni su mi prelijepi......
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2015 u 17:17
Tko je za.... kuhani kukuruz, još je vruć.... Kaže žena od koje sam kupila da je bolje kuhati u ljusci pa sam sada tako napravila. Nisam još probala, mora se malo ohladiti..... Isto ga i zamrzava u ljusci pa sam tako i ja napravila....

Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2015 u 17:30
Bravo milice7, ja sam uvijek za ovaj specijalitet, lagano posoljen ... milina. smile126
Znači, počela je sezona. Istina, nemam svoga kukuruza, ali zato ga ima svuda oko mene. smile60. Morat ću malo prošetati da vidim kakve su boje "brkovi". Ipak, mislim da je ovaj tvoj neka rana sorta. Uživaj draga. smile78
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 264265266267268 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.